27.08.2019

Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen kontille Shiftiin

Teknologiakiinteistöt on jälleen tänä vuonna mukana businessfestivaali Shiftissä. Shift järjestetään torstaina ja perjantaina Ruissalon telakalla, jonne odotetaan tuhansia kävijöitä startup-yrittäjistä investoreihin.

Teknologiakiinteistöt tuo tapahtumaan oman konttinsa, jossa tarjoillaan vierailijoille virvokkeita ja pientä syötävää. Kontilla voi tutustua virtuaalisesti Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen sekä vaihtaa kuulumisia Teknologiakiinteistöjen porukan kanssa. Päivien aikana on myös mahdollista päästä veneajeluille, joita Teknologiakiinteistöt järjestää Shift-alueelta yhdessä yhteistyökumppaninsa Yamaha Center Turun kanssa.  

Päivien aikana on myös mahdollista päästä veneajeluille, joita Teknologiakiinteistöt järjestää Shift-alueelta yhdessä yhteistyökumppaninsa Yamaha Center Turun kanssa.  .

Torstai-iltapäivällä, ennen Shiftin iltabileitä, Teknologiakiinteistöt järjestää Shiftissä oleville asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen jokiristeilyn Aura-lautalla. Risteilyllä on ohjelmassa ruokaa, juomaa ja seurustelua sekä vauva.fi -foorumin keskusteluista kappaleita tekevän Kalevauvan keikka. Kello 19 lautta palaa takaisin Ruissalon telakalle juuri sopivasti Shiftin After Partyjen tiimellykseen.

Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen kontille!

Ota yhteyttä