30.12.2014

Teknologiakiinteistöt osti yhdeksän kiinteistön kokonaisuuden Turun kaupungilta

Turun Teknologiakiinteistöt kasvatti jälleen kiinteistöomistustaan, kun se osti yhdeksän kiinteistön kokonaisuuden Turun kaupungilta. Kauppaan sisältyy viisi toimistorakennusta keskusta-alueella, yksi ravintola sekä kaksi tonttia.

Keskustakohteissa osoitteissa Puutarhakatu 1, Puutarhakatu 14, Puolalankatu 5 ja Linnankatu 55 toimii tällä hetkellä kaupungin eri yksiköitä. Kaupalla ei ole vaikutusta kiinteistöjen toimintaan, sillä kaupungin yksiköt jäävät vuokralle tiloihin.

Kupittaan alueella sijaitsevat kauppaan kuuluvat ravintola Kupittaan Paviljonki sekä Lemminkäisenkadun ja Kalevantien tontit vahvistavat sijaintinsa puolesta Turun Teknologiakiinteistöjen omistusta Turku Science Parkin alueella ja sen välittömässä läheisyydessä.

– Tehdyn kaupan myötä Teknologiakiinteistöjen toiminta laajeni alueellisesti myös keskustan kiinteistöihin. Tämä kiinteistökokonaisuus on hyvin merkittävä askel kiinteistöomistuksiemme kehittämisessä. Odotamme tulevalta vuodelta paljon, sanoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.


Ravintola Kupittaan Paviljonki iltavalaistuksessa.

Tagit: Kaupat

Ota yhteyttä