24.11.2015

Teknologiakiinteistöt toteuttaa Palloiluhallin

Turun uuden palloiluhallin tarjouskilpailun voittajaksi on valittu Turun Teknologiakiinteistöt Oy. Tarjouskilpailuun osallistui Teknologiakiinteistöjen lisäksi Kiinteistö Oy Kaarinantie 700 ja sijoittajaryhmä Salama.

Turun Teknologiakiinteistöt antoi halvimman tarjouksen vuosivuokrasta, joka oli 1,27 miljoonaa euroa vuodessa. Tarjouskilpailun määräävä vertailukriteeri oli vuosivuokra, jonka lisäksi sekä tarjoajalle että tarjottavalle kohteelle määritettiin yksityiskohtaisia kelpoisuusvaatimuksia.

Turun kaupunginvaltuusto päätti huhtikuussa palloiluhallin hankkeesta ja määritti tuolloin palloiluhallin tärkeimmät vaatimukset. Katsomokapasiteetin tulee käsittää 2500 henkeä ja kansainväliset lentopallopelit vaativat halliin 12,5 metrin korkeuden.

Turun kaupunginvaltuusto hyväksyi palloiluhallin asemakaavan ja hankesuunnitelman viime huhtikuussa. Tuolloin päädyttiin siihen, että Triviumin tontille osoitteeseen Lemminkäisenkatu 32a toteutetaan 12,5 metriä korkea ja 2 500 katsomopaikkaa sisältävä halli.

– Palloiluhalli parantaa ja monipuolistaa alueen palvelutarjontaa. Turun Teknologiakiinteistöt on innoissaan saadessaan tämän hankkeen toteutettavaksi, sanoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen tyytyväisenä.

Lisätietoja:
Turun Teknologiakiinteistöt Oy
Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja
0400 288 725
mikko.lehtinen(a)teknologiakiinteistot.fi


Palloiluhalli tulee Turku Science Parkin alueelle Triviumin tontille.

Ota yhteyttä