16.06.2014

Tribeflame muutti uusiin tiloihin

Pelejä tablettitietokoneille kehittävä Tribeflame muutti uusiin tiloihin ElectroCityssä. Yritys oli toiminut vuodesta 2010 Yrityshautomo DIOn tiloissa, kunnes se toukokuussa muutti omaan vajaan 200 neliömetrin avotoimistoon ElectroCityn A-portaaseen.

- Olemme viihtyneet uusissa tiloissa hyvin. Haluamme toimia lähellä yliopistoa ja muita startupeja, joten sijainti Turku Science Parkissa on meille luontevaa, kertoo Tribeflamen toimitusjohtaja Torulf Jernström.

Tribeflamen päätuote on tällä hetkellä Benji Bananas -peli, jota on ladattu ympäri maailmaa yli 40 miljoonaa kertaa. Pelissä apinanpoikanen seikkailee viidakossa hyppien köysillä paikasta toiseen. Benji Bananas on niin sanottu free to play -peli, jonka pelaaminen on ilmaista, mutta johon pelaajien on mahdollista ostaa lisäosia.

- Halusimme tehdä pelin, johon olisi mahdollista yhdistää erilaisia tuotteita, kuten pehmoleluja ja karkkeja. Benji Bananasin pohjalta onkin tehty karkkipussi ja juoma sekä kehitetty yhteistyötä Flow Parkin kanssa, kertoo Tribeflamen CTO Marcus Alanen.

Jernström ja Alanen perustivat Tribeflamen vuonna 2009 Jernströmin kotona keittiössä. Yrityshautomo DIOon Tribeflame muutti vuotta myöhemmin saatuaan rahoitusta Aboa Venturesilta. Tällä hetkellä Tribeflamessa työskentelee yhteensä yhdeksän ihmistä.

Yhtiön suunnitelmissa on tehdä pelejä hyvällä porukalla ja kivalla fiiliksellä ilman uusia rahoittajia tai painetta yltiöpäiseen kasvuun. Turku Science Parkin Tribeflamen perustajat toivoisivat kehittyvän yhä sosiaalisemmaksi.

- Tänne olisi hyvä saada lisää lähellä toisiaan toimivia pelifirmoja sekä luoda näille yhteiset oleskelu- ja sosiaalitilat. Myös muita mobiilisoftayrityksiä olisi hyvä saada sijoittumaan lähelle toisiaan, sanoo Jernström.

Tribeflame on vuonna 2009 perustettu tablettitietokoneisiin erikoistunut peliyritys. Se on perustamisensa jälkeen se on ehtinyt julkaista toistakymmentä peliä, jotka ovat olleet useita kertoja niin Androidin, iOS:n kuin Windows Phonenkin latauslistojen kärjessä. Tribeflamen parhaiten tunnettu peli on yli 40 miljoonaa kertaa ladattu Benji Bananas.


Tribeflamen CTO Marcus Alanen ja toimitusjohtaja Torulf Jernström.

Tagit: Asiakkaat

Ota yhteyttä