03.10.2019

Tule töihin Teknologiakiinteistöjen aulapalveluihin

Haluaisitko työskennellä osa-aikaisesti Teknologiakiinteistöjen aulapalveluissa? Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja kaipaatko lisätuloja vaikkapa opiskelujen oheen? Hae palveluasiantuntijaksi Teknologiakiinteistöjen aulapalveluihin!

Etsimme oma-aloitteisia, joustavia ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tulevia henkilöitä osa-aikaiseen työhön Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen, BioCityn, ElectroCityn ja ICT-Cityn aulapalveluihin. 

Aulapalveluiden tehtäviin kuuluvat:

  • asiakkaiden neuvonta ja opastus 
  • avainrekisterin käyttö
  • asiakastietojen päivittäminen
  • postituksiin ja opasteisiin liittyvät tehtävät
  • kokousjärjestelyt ja kokoustekniikan käyttö
  • kokoustilojen esittely asiakkaille

Työtä on tarjolla vaihtelevasti, riippuen tapahtumien ja kokousten määrästä sekä mahdollisista sijaisuuksista. Osa työstä ajoittuu ilta-aikaan ja viikonloppuihin. Työvuoroihin kutsutaan tarvittaessa, ja työvuoroja voi ottaa vastaan oman aikataulun mukaan. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Teknologiakiinteistöjen palvelujohtaja Hele Kaunismäki puh. 050 559 0374 tai hele.kaunismaki@teknologiakiinteistot.fi.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun tiedepuiston alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Turun kaupunki, Hemsö, Turun ammattikorkeakoulu, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet ja Stiftelsen för Åbo Akademi. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 131 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 98 %.

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä