11.06.2014

Turku Science Parkissa tapahtuu kesälläkin

Vaikka suurin osa Turku Science Parkissa työskentelevistä ihmisistä kirmaakin kesäksi lomalle, tarjoaa alue heinäkuussakin ruokaa, juomaa ja toivottavasti myös hyvää säätä kaikille kesää töiden merkeissä viettäville. Lounasravintoloista avoinna koko kesän ovat Ravintola Mauno, Sodexo ICT-City, Unica Delica, Unica Dental, Unica Mikro sekä China Jade.

La Caffettierassa voit lounastaa kesäkuun loppuun asti, ja kesäloman jälkeen lounasta saa jälleen elokuussa. Ravintola Alabama palvelee juhannukseen asti ja Sodexo EuroCity on avoinna vielä heinäkuun ensimmäisen viikon, ja ne avaavat ovensa taas lomien jälkeen elokuussa.

Lämmin ja aurinkoinen päivä on omiaan viettää vehreässä Kupittaanpuistossa. Vaikka työskentelisitkin koko kesän, hae eväät BioCityn K-marketista ja lähde vaikkapa ruokatunniksi piknikille puistoon! Terassilounaasta voit myös nauttia Kupittaan Paviljongissa.

Are kiinteistönhuolto palvelee normaalisti kesän ajan. Myös Turun Teknologiakiinteistöjen toimisto on avoinna koko kesän.


Vietä ruokatunti vaikka ICT-Cityn kannella piknikillä!

Ota yhteyttä