Turun Teknologiakiinteistöjen hallitukseen valittiin uusi jäsen

Turun Teknologiakiinteistöjen hallitukseen valittiin uusi jäsen

Turun Teknologiakiinteistöjen hallitukseen valittiin 26.6. järjestetyssä yhtiökokouksessa uusi jäsen. Uutena hallituksen jäsenenä aloittaa Åbo Akademin säätiön kiinteistöjohtaja Bill Anckar. Samalla hallituksen sihteeriksi valittiin asianajaja, varatuomari Juha Sumentola.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa VTK Aulis Kohvakka ja varapuheenjohtajana ekonomi ja kauppaneuvos Risto Korpela. Hallituksen jäseninä jatkavat johtaja Tuomas Heikkinen Turun kaupungilta, varainhoitaja Henrik Karlsson Eschnerska Frilasarettet-säätiöstä, kiinteistöjohtaja Peter Karlsson Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritaksesta sekä liiketoimintajohtaja Petteri Rinne Turun Seudun Osuuspankista.

Lisätietoja:

Turun Teknologiakiinteistöt Oy
Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja
0400 960 626
mikko.lehtinen(a)teknologiakiinteistot.fi

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkin sekä Turun keskustan alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueiden kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Turun kaupunki, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Stiftelsen för Åbo Akademi ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistamien kiinteistöjen pinta-ala on noin 140 000 m² ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 95%.

Lue myös

Aleksi

Aleksi

Kuka olet ja millä asioilla liikut? – Olen Aleksi Kanerva ja tulen DataCitystä, jossa työskentelen Whitestone Oy:llä. Toimistomme sijaitsee A-rapun ylimmässä kerroksessa. Nyt on lounasaika, joten tulin BioCityn Maunoon syömään. Kätevää, kun monia hyviä lounasravintoloita on lähellä toimistoa.

Lue artikkeli
Blogi
DataCityn opetusravintola uudistui

DataCityn opetusravintola uudistui

DataCityn katutasossa sijaitseva ammatti-instituutin ravintolasali on kokenut kesän aikana ison muutoksen. Salin remonttityöt aloitettiin kesäkuun alussa, ja viimeisiä tavaroita aseteltiin paikoilleen remontin jäljiltä vielä viime viikonloppuna.

Lue artikkeli
Uutinen
Turku Science Park palvelee kesälläkin

Turku Science Park palvelee kesälläkin

Turku Science Parkin alue on jo hiljentynyt kesän viettoon. Alueen lounasravintoloista palvelevat kuitenkin koko kesän ajan Ravintola Mauno, Sodexo ICT-City, Unica Delica, Unica Mikro sekä China Jade. Lomien jälkeen elokuussa ovensa avaavat jälleen La Caffettiera, Ravintola Alabama ja Mauno Deli.

Lue artikkeli
Uutinen