07.04.2016

Turun Teknologiakiinteistöt osti High Tech Centre 3:n

Turun Teknologiakiinteistöt kasvatti jälleen kiinteistöomistustaan Turku Science Parkin alueella, kun se osti 1.4. toteutuneella kaupalla Lemminkäisenkatu 42:ssa sijaitsevan High Tech Centre 3:n Lunden Kiinteistöt Oy:ltä.

High Tech Centre 3 on rakennettu vuonna 2012, siinä on neljä kerrosta ja sen pinta-ala on 4000 m². Rakennuksessa toimii tällä hetkellä HK Scanin pääkonttori. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Haroma & Partners.

– Turun Teknologiakiinteistöjen strategia on alusta lähtien tähdännyt omistusten kasvattamiseen Turku Science Parkin alueella. High Tech Centre oli meille erityisen kiinnostava kohde, koska vuokralainen, HK Scan, on turkulaisena pörssiyhtiönä meille merkittävä asiakas. Kiinteistö myös sopii hyvin portfolioomme, koska se sijaitsee Turku Science Parkissa. Lisäksi kohde on teknisesti erinomaisessa kunnossa, kertoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Lisätietoja:
Turun Teknologiakiinteistöt Oy
Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja
Puh. 0400 960 626   
mikko.lehtinen(at)teknologiakiinteistot.fi
www.facebook.com/teknologiakiinteistot
twitter.com/teknologiakiint

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkin alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueen kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen Suomen paras ympäristö toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Turun kaupunki, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Stiftelsen för Åbo Akademi ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistamien kiinteistöjen pinta-ala on noin 136 000 neliömetriä ja tilojen keskimääräinen käyttöaste noin 97 %.

Tagit: Kaupat

Ota yhteyttä