13.08.2014

Turun Teknologiakiinteistöt teki esisopimuksen Triviumista

Turun Teknologiakiinteistöt kasvattaa jälleen kiinteistöomistustaan Turku Science Parkin alueella, kun se teki esisopimuksen Lemminkäisenkadulla sijaitsevan Kiinteistö Oy Triviumin kaupasta. Trivium on rakennettu vuonna 2002 ja sen huoneistoala on 8706 m². Rakennuksessa toimii tällä hetkellä muun muassa Fujitsu Finland Oy, Cloetta Suomi Oy ja SATS-kuntokeskus.

– Turun Teknologiakiinteistöjen strategia on alusta lähtien tähdännyt omistusten kasvattamiseen Turku Science Parkin alueella. Triviumin tuleva kauppa on hyvin merkittävä kahdestakin syystä: se on ensimmäinen Turun Teknologiakiinteistöjen investointi Science Parkin ns. citykorttelin ulkopuolelta, ja samalla se on myös Turun Teknologiakiinteistöjen laajenemisstrategian toisen vaiheen ensimmäinen hankinta, sanoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Triviumin kiinteistökaupan lisäksi Turku Science Park kehittyy myös toimintojensa osalta, kun kesäkuussa solmitun innovaatiosopimuksen myötä Turun kaupunki tulee keskittämään yrityspalvelutoimintonsa alueella sijaitsevaan ICT-Cityyn.

– Triviumin kauppa linkittyy laajemmin myös 16.6. solmittuun innovaatiosopimukseen, jonka myötä Turun seudun startup- ja yrityspalvelut keskittyvät Turku Science Parkiin. Tämä keskittymä tulee vahvistamaan entisestään aluetta sekä myös koko Turun elinkeinoelämää, jatkaa Lehtinen.

Ota yhteyttä