Työkalukontti sijaitsee DataCityn vieressä osoitteessa Lemminkäisenkatu 20.

29.09.2021

Työkalukontti tuli Tiedepuistoon

Oy Työkalukontti Ab avasi kolmannen työkalujen vuokrauspisteensä Turun Tiedepuistoon, DataCityn ja EduCityn läheiselle hiekkakentälle. Kontti toimii omatoimisesti, ja siitä voi vuokrata tarvitsemiaan työkaluja ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Työkalukontin palvelu on suunnattu tavallisille kuluttajille, ja tarjolla on työkaluja niin rakentamiseen, remontointiin ja pihanhoitoon kuin kodin pienempiinkin askareisiin. Tiedepuiston kontissa on toistaiseksi reilut 30 työkalua, esimerkiksi paine- ja tekstiilipesureita, erilaisia sahoja ja leikkureita sekä hiomakoneita. Kaikki työkalut ovat alansa huippuja, ja valikoimaa päivitetään asiakkaiden toiveiden ja sesongin mukaisesti.

Työkaluja vuokrataan Työkalukontin nettisivujen kautta. Netistä löytyy kontissa olevien työkalujen valikoima, josta valitaan halutut työkalut ja vuokra-aika, ja maksetaan vuokraus korttimaksulla, ApplePaylla tai GooglePaylla. Sen jälkeen vuokraaja saa sähköisen linkin kontin avaamiseen ja haluttujen työkalujen lokerikkojen avaamiseen.

Kontissa on luonnollisesti elektroninen valvonta sekä videovalvonta ehkäisemään väärinkäytöksiä.

Lisätietoa ja vuokrausjärjestelmä on Työkalukontin verkkosivuilla www.tyokalukontti.fi.

Ota yhteyttä