19.12.2013

Verohallinto keskittää toimintonsa Turku Science Parkiin

Verohallinto keskittää Turun toimintonsa Turku Science Parkiin ja vuokraa Turun Teknologiakiinteistöiltä noin 7400 neliömetriä toimitilaa DataCitystä. DataCityn 2., 3. ja 5. kerrokseen tulevat tilat remontoidaan ennen muuttoa ja ne luovutetaan Verohallinnolle vaiheittain keväästä 2014 alkaen. Kaikkien tilojen arvioidaan olevan Verohallinnon käytössä 30.6.2015.

Verohallinnon ja Turun Teknologiakiinteistöjen solmima sopimus on yksi Turun suurimmista vuokrasopimuksista. 10 vuoden pituisella sopimuksella on myös merkittävä vaikutus Turun Teknologiakiinteistöjen liikevaihtoon. Sopimuksen arvo arvonlisäveroineen on lähes 20 miljoonaa euroa.

- Verohallinto oli etsinyt pitkään sopivia toimitiloja. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Verohallinto löysi meidät ja että suuren kiinteistömassamme turvin pystyimme järjestämään sille sopivat tilat vieläpä melko nopealla aikataululla, sanoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Lisätietoja:
Turun Teknologiakiinteistöt Oy
Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja
Puh. 0400 960 626   
mikko.lehtinen(at)teknologiakiinteistot.fi
www.teknologiakiinteistot.fi
www.facebook.com/teknologiakiinteistot

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkin alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueen kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen Suomen paras ympäristö toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Turun kaupunki, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Henkivakuutusosakeyhtiö Retro, Stiftelsen för Åbo Akademi ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistamien kiinteistöjen pinta-ala on noin 96 000 neliömetriä ja tilojen keskimääräinen käyttöaste noin 97 %.

Ota yhteyttä