Tarkkasilmäinen lukija erottaa Teknologiakiinteistöjen vuosikatsauksen kansikuvasta Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen. Kuvan on ottanut valokuvaaja Jarno Terho.

11.04.2019

Vuoden 2018 vuosikatsaus on julkaistu

Tällä kertaa Teknologiakiinteistöjen vuosikatsauksessa ääneen pääsivät yhtiön toiminnan takaa löytyvät ihmiset, jotka kertovat kaiken mitä vuonna 2018 tapahtui. Vuoteen mahtui muun muassa valtava määrä toimitilakyselyitä, Kampuksen rakentamista, osakeannin valmistelua sekä runsaasti erilaisia tapahtumia.

Vuosikatsauksen kannen kuva on otettu ElectroCityn ja BioCityn välissä sijaitsevalla pihalla, ja mallin takana näkyy Vierailukeskus Joki. Kansikuvan teemaksi valikoitui skeittaus, koska korttelissa liikkuu iltaisin paljon skeittareita.

- Minusta on hienoa, että Turun tiedepuiston alue on toimistojen hiljennyttyä skeittareiden käytössä – tietenkin sillä edellytyksellä, etteivät he roskaa tai likaa paikkoja. Skeittarit kuuluvat urbaanin maiseman kuvastoon ja sopivat hyvin niin vuosikatsauksen kanteen kuin kortteleihimmekin, sanoo Teknologiakiinteistöjen viestintäjohtaja Terhi Marin.

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan vuoden 2018 vuosikatsausta.

 

Ota yhteyttä