Vuosikatsauksen kansikuvassa ovat Teknologiakiinteistöjen palvelujohtaja Hele Kaunismäki ja asiakkuusjohtaja Julia Skovbjerg. Kuvan on ottanut valokuvaaja Jaska Poikonen.

21.04.2020

Vuoden 2019 vuosikatsaus ja vastuullisuusraportti on julkaistu

Teknologiakiinteistöjen viime vuosi on jälleen paketoitu yksiin – tai tarkemmin ottaen kaksiin – kansiin, sillä tällä kertaa yhtiö julkaisi vuosikatsauksen kanssa samaan aikaan myös vastuullisuusraportin.

Vuosikatsauksen ja vastuullisuusraportin tyyli poikkeaa monelta osin totutusta, sillä kummassakin artikkelit ovat Teknologiakiinteistöjen työntekijöiden haastatteluja suurine kuvineen. Vuosikatsauksessa näkyy etenkin viime vuonna toteutettu organisaatiomuutos ja sen tuomat uudet roolit, kun taas vastuullisuusraportissa arvioidaan erilaisin mittarein, kuinka Teknologiakiinteistöjen toiminta on vastuullisuuden näkökulmasta onnistunut.

Mutta miksi Teknologiakiinteistöt julkaisee vuosikatsauksen ja vastuullisuusraportin? Jaksavatko oravan keskittymiskyvyllä varustetut ihmiset lukea niitä, yhtiön toimitusjohtaja Mikko Lehtinen?

– Minusta vuosikatsaus ja vastuullisuusraportti ovat oivallisia välineitä kertoa miten meillä meni, miten uskomme menevän tulevaisuudessa ja mihin arvoihin sitoudumme. Tiedän, että monet pitävät niitä vanhanaikaisena tapana toimia, mutta tosiasia on, että avoin viestintä sekä julkinen sitoutuminen arvoihin ovat tätä päivää ja se, että niille keksitään uusi nimi ja paketoidaan kokonaisuus pikkusen parempaan käärepaperiin, ei muuta itse sisältöä mitenkään.

Linkkejä tai alla olevia kuvakkeita klikkaamalla pääset lukemaan Teknologiakiinteistöjen vuoden 2019 vuosikatsausta ja vastuullisuusraporttia.

 

Ota yhteyttä