Vierailukeskus Joen Cave-teatteri tarjosi loistavat puitteet tapahtumalle.

18.12.2017

Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa keskityttiin arjen hyvinvointiin

Syyskauden toinen Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma järjestettiin torstaina 14.12. Tapahtuman paikkana toimi uusi ja upea Vierailukeskus Joen Cave-teatteri. Tapahtuman aiheena oli Liikettä ja laatuaikaa – Mistä hyvinvointi koostuu? Tapahtumaan osallistui 120 kiinnostunutta, ja osallistujille oli tarjolla ravintola Maunon runsas buffet-aamiainen.

Aamun ensimmäinen puhuja oli Sanna Honkala, joka toimii tieteellisenä johtajana Family First Oy:ssä. Honkala keskittyi puheenvuorossaan suomalaisten liikkumiseen ja liikkumattomuuteen, ja ehdotti mahdollisia ratkaisuja siihen, miten tehdä liikunnasta osa arkea. Erityisen tärkeänä hän piti arkiliikuntaa, joka muodostuu kuin huomaamatta, esimerkiksi portaiden käyttö tai kauppareissun kulkeminen kävellen ovat tästä hyviä esimerkkejä. Honkala myös haastoi yleisön keksimään yhden keinon, jolla lisätä arkiaktiivisuutta ja toteuttamaan sitä ainakin kahden viikon ajan.

Toisena lavalle nousi valmentaja ja bloggaaja Kukka Laakso. Hän keskittyi erityisesti toimistotyöläisen arkeen ja siihen, mihin kannattaa panostaa kun aikaa on rajallisesti käytettävissä. Tärkeintä on uni ja lepo, vasta sitten tulevat ravinto ja liikunta. Tärkeää on myös miettiä, mitä sana hyvinvointi merkitsee juuri itselle, ja luoda omaan arkeen sopivat tavat joilla hyvinvointia voi edistää. Media nostaa esille aina uusia hyvinvoinnin ja liikunta-alan ilmiöitä ja trendejä, joihin helposti lähdetään mukaan. Kaikki ei aina sovi jokaiselle, ja tärkeintä olisikin löytää itselle mielekkäät tavat liikkua.

Katso lisää tapahtumakuvia täältä!

 

Ota yhteyttä