Tilat ja tarjoilut

Turun Tiedepuistossa on runsaasti erilaisia tiloja kokousten, tapahtumien, näyttelyiden ja edustustilaisuuksien järjestämiseen. Tilojen vuokraamisesta ja tapahtumatarjoiluista vastaa Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, jonka tilavalikoimasta löytyy vaihtoehtoja aina 280 hengen auditorioista muutaman henkilön ryhmätyö- ja neuvottelutiloihin. Tilat varustetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan, ja kokoustiloissa – kuten muissakin Turun Teknologiakiinteistöjen kiinteistöissä – toimii langaton vierailijaverkko. Teknologiakiinteistöjen asiakkaiden edustustilaisuuksia varten Turun Tiedepuistosta löytyy tyylikkäitä saunatiloja, joista on näkymät yli kaupungin.

Saapuminen

Saapuminen Turun Tiedepuistoon on helppoa, sillä alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Kupittaan juna-asema sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä kokoustiloista, ja matka Turun lentokentältä Turun Tiedepuistoon kestää alle puoli tuntia. Helsingin moottoritie kulkee vain 300 metrin päässä kiinteistöistä. Katso kartta alueesta.

Turun Tiedepuistoon on helppo tulla myös linja-autolla. Alueelle liikennöivät bussit 32, 32A, 42, 6, 600, 60 ja 221. Aikataulut sekä lisätietoa pysäkeistä ja reiteistä löytyy Turun seudun joukkoliikenne Fölin kotisivuilta.

Vieraspysäköinti

Vieraspysäköintiä varten Turun Teknologiakiinteistöillä on Turun Tiedepuistossa noin 200 maksullista autopaikkaa, jotka sijaitsevat BioCityn parkkihallissa, Tahkonaukion parkkialueella sekä TriviumCityn ja Kupittaan palloiluhallin pihoilla. Näiden lisäksi Turun Tiedepuistossa on pysäköintipaikkoja Sairaala Neon yhteydessä Joukahaisenkadulla. Katso kartta pysäköintialueista.

BioCityn kokoustiloihin saavuttaessa helpointa on viedä auto BioCityn pysäköintihalliin (ajo Joukahaisenkadulta), josta pääsee hissillä suoraan ravintolaan ja kokousaulaan.

Turun Teknologiakiinteistöjen vieraspysäköintialueiden ajo-osoitteet:

BioCity
Joukahaisenkatu 3-5 (avoinna arkisin klo 5.45-17.00)

Tahkonaukion hiekkakenttä
Lemminkäisenkatu 9 (avoinna 24h/vrk)

TriviumCity
Lemminkäisenkatu 32 (avoinna 24h/vrk)

Ota yhteyttä