Aulapalvelut

Turun Teknologiakiinteistöjen aulapalvelupisteet BioCityssä, ElectroCityssä ja ICT-Cityssä palvelevat kaikkia Turun tiedepuistossa liikkuvia ihmisiä. Aulapalvelut vastaanottavat Teknologiakiinteistöjen tiloissa toimivien yritysten ja organisaatioiden vieraita, palvelevat kokousvieraita sekä välittävät palvelu- ja huoltopyyntöjä. Aulapalvelut vastaavat myös postista, joka noudetaan aulapalveluista. Teknologiakiinteistöjen asiakkaat voivat myös jättää valmiiksi hinnoitellun postin aulapalveluun postin noudettavaksi ElectroCityn aulapalveluun. Aulapalvelut ovat avoinna arkisin kello 8-16.

Aulapalveluiden yhteystiedot:

BioCity
Tykistökatu 6
puh. 010 315 3015
biocity@teknologiakiinteistot.fi

ElectroCity
Tykistökatu 4
puh. 010 315 3009
electrocity@teknologiakiinteistot.fi

ICT-City
Joukahaisenkatu 3
puh. 010 315 3017
ict-city@teknologiakiinteistot.fi

Trivium Retoriikka
Lemminkäisenkatu 34
puh. 010 315 3012
retoriikka@trivium.fi

InfraCity
Teollisuuskatu 40
puh. 040 676 4437
infracity@teknologiakiinteistot.fi

Siivous ja turvallisuus

Toimistotilojen ja ulkoalueiden siivouksesta ja puhtaanapidosta huolehtivat kiinteistöalan ammattilaiset, jotka varmistavat että tilat ovat kunnossa ja kaikki toimii mutkattomasti. Viihtyisyys, puhtaus ja turvallisuus ovat tärkeitä seikkoja kaikille alueen toimijoille sekä vierailijoille.

Turvallisuudesta ja järjestyksestä Turun Teknologiakiinteistöjen tiloissa ja ulkoaluilla vastaa vartiointipalvelu, jonka puhelinnumero on 010 620 2000 (auki ympäri vuorokauden). Hätätilanteita varten on jokaisesta kiinteistöstä olemassa pelastussuunnitelmat, joista löytyvät vaaratilanteita koskevat toimintaohjeet. Linkit kunkin kiinteistön pelastussuunnitelmiin löytyvät alta.

BioCity
CivilCity
DataCity
EduCity
ElectroCity
ICT-City
InfraCity
PharmaCity
Kupittaan paviljonki
TriviumCity

Jätehuolto ja kierrätys

Jokaisesta kiinteistöstä löytyy oma jätepiste. Jätepisteillä kerättävät jakeet sekä jäte- ja kierrätysohjeet löytyvät kiinteistöittäin alla olevasta listasta. Vuokralaisen vastuulla on hankkia toimitiloihinsa oikeanlaiset ja riittävät jäteastiat. Teknologiakiinteistöt auttaa ja opastaa tarvittaessa jäteohjeistuksen ja jäteastioiden merkitsemisen suhteen.

Lisätiedot, keräysastiatarpeet, siivouspalvelujen tilaaminen
palvelut@teknologiakiinteistot.fi
puh. 010 315 3015.

BioCityn jäte- ja kierrätysohje
DataCityn jäte- ja kierrätysohje
EduCityn jäte- ja kierrätysohje
ElectroCityn jäte- ja kierrätysohje
ICT-Cityn jäte- ja kierrätysohje
PharmaCityn jäte- ja kierrätysohje
TriviumCityn jäte- ja kierrätysohje

Isännöinti, kiinteistönhuolto ja kulunvalvonta

Kiinteistöyhtiöiden toimitusjohtajana eli tuttavallisemmin isännöitsijänä Turun Teknologiakiinteistöjen omistamissa kiinteistöissä toimii Jani Jeromaa. Janin työpiste on Turun Teknologiakiinteistöjen toimistossa BioCityn katutasossa, mutta helpoiten hänet tavoittaa puhelimitse tai sähköpostitse, puh. 0400 218 852 tai etunimi.sukunimi@teknologiakiinteistot.fi

Kiinteistönhuollosta ja kulunvalvonnasta Turun Teknologiakiinteistöjen tiloissa vastaa Are Oy. Huoltopyynnöt lähetetään sähköisesti lomakkeella, joka kannattaa täyttää mahdollisimman tarkasti, jotta pyyntö voidaan käsitellä nopeasti huoltoyhtiössä. Myös ilmoittajan tiedot pyydetään mahdollista yhteydenottoa varten. Huoltopyynnön voi lähettää sähköisesti täällä. Kiireellisissä asioissa yhteyttä kannattaa ottaa soittamalla Aren palvelunumeroon (toimii ympäri vuorokauden): 020 530 5700

Pysäköinti ja julkiset liikenneyhteydet

Turun Teknologiakiinteistöillä on Turun Tiedepuistossa noin 1900 pysäköintipaikkaa, joista noin 200 on vieraspysäköintipaikkoja. Sopimuspysäköintipaikkoja on BioCityn, DataCityn, EduCityn, ICT-Cityn ja As Oy Kupittaanpuiston kellareissa sekä Lemminkäisenkadulla sijaitsevassa parkkitalossa. Lisäksi sopimuspysäköintipaikkoja on Tahkonaukiolla, Itäharjun kentällä, TriviumCityn takana sijaitsevassa pysäköintihallissa sekä Pohjola Sairaalan ja CivilCityn alla olevassa kellarissa.

Vieraspysäköintipaikkoja puolestaan löytyy BioCityn autohallista, EduCityn hiekkakentältä ja Tahkoaukion hiekkakentiltä sekä TriviumCityn pihalta. Pysäköintiä Teknologiakiinteistöjen kiinteistöissä hoitaa Aimo Park.

Turun Tiedepuistosta on erinomaiset junayhteydet Helsinkiin: Kupittaan asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Turun Teknologiakiinteistöjen kiinteistöistä. Kauppatorille Tiedepuistosta pääsee seuraavilla busseilla: 32, 32A, 42, 6, 600, 60 ja 221. Aikataulut sekä lisätietoa pysäkeistä ja reiteistä löytyy Turun seudun joukkoliikenne Fölin kotisivuilta.

Turun Tiedepuiston kartta

Yrityskehitys ja verkottuminen

Turun Tiedepuistossa on tarjolla runsaasti apua niin yritystoiminnan aloittamiseen kuin kehittämiseenkin. ICT-Cityssä toimiva Turku Science Park Oy neuvoo käytännön asioissa yrityksen perustamista pohtivia sekä auttaa paperiasioiden hoitamisessa, kun taas ElectroCityssä sijaitseva startup-yhteisö SparkUp tarjoaa sparrausta ja kiihdytysohjelmia erityisesti korkean teknologian ja luovien alojen yrityksille.

Kontakteja, ideoita ja vapaamuotoista verkottumista on tarjolla Teknologiakiinteistöjen tapahtumissa. Suosittuja aamiaisseminaareja sekä rentoja urheiluiltoja järjestetään Vierailukeskus Joessa ja tiistaisin kaikki Teknologiakiinteistöjen tiloissa työskentelevät voivat osallistua Tiedepuiston treeneihin, joita ohjaavat M&M Kuntotalon ammattilaiset. Jouluna ja laskiaisena taas kokoonnutaan puuron tai hernekeiton ja laskiaispullien parissa.

Ota yhteyttä