Aulapalvelut

Turun Teknologiakiinteistöjen aulapalvelupisteet BioCityssä, ElectroCityssä, ICT-Cityssä sekä TriviumCityssä palvelevat kaikkia Turun tiedepuistossa liikkuvia ihmisiä. Aulapalvelut vastaanottavat Teknologiakiinteistöjen tiloissa toimivien yritysten ja organisaatioiden vieraita, palvelevat kokousvieraita sekä välittävät palvelu- ja huoltopyyntöjä. Aulapalvelut vastaavat myös postista, joka noudetaan aulapalveluista. Teknologiakiinteistöjen asiakkaat voivat myös jättää valmiiksi hinnoitellun postin aulapalveluun postin noudettavaksi.

Aulapalveluiden yhteystiedot:

BioCity
Tykistökatu 6
puh. 010 315 3015
biocity@teknologiakiinteistot.fi

ElectroCity
Tykistökatu 4
puh. 010 315 3009
electrocity@teknologiakiinteistot.fi

ICT-City
Joukahaisenkatu 3
puh. 010 315 3017
ict-city@teknologiakiinteistot.fi

TriviumCity
Lemminkäisenkatu 32
puh. 010 315 3012
triviumcity@teknologiakiinteistot.fi

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12B
puh. 010 315 3020
info@jokiturku.fi

Siivous ja turvallisuus

Toimistotilojen ja ulkoalueiden siivouksesta ja puhtaanapidosta huolehtivat kiinteistöalan ammattilaiset, jotka varmistavat että tilat ovat kunnossa ja kaikki toimii mutkattomasti. Viihtyisyys, puhtaus ja turvallisuus ovat tärkeitä seikkoja kaikille alueen toimijoille sekä vierailijoille.

Turvallisuudesta ja järjestyksestä Turun Teknologiakiinteistöjen tiloissa ja ulkoaluilla vastaa vartiointipalvelu, jonka puhelinnumero on 010 620 2000 (auki ympäri vuorokauden). Hätätilanteita varten on jokaisesta kiinteistöstä olemassa pelastussuunnitelmat, joista löytyvät vaaratilanteita koskevat toimintaohjeet. Linkit kunkin kiinteistön pelastussuunnitelmiin löytyvät alta.

BioCity
DataCity
ElectroCity
ICT-City
PharmaCity
Kupittaan paviljonki
TriviumCity

Isännöinti, kiinteistönhuolto ja kulunvalvonta

Kiinteistöyhtiöiden toimitusjohtajana eli tuttavallisemmin isännöitsijänä Turun Teknologiakiinteistöjen omistamissa kiinteistöissä toimii Jani Jeromaa. Janin työpiste on Turun Teknologiakiinteistöjen toimistossa BioCityn katutasossa, mutta helpoiten hänet tavoittaa puhelimitse tai sähköpostitse, puh. 0400 218 852 tai etunimi.sukunimi@teknologiakiinteistot.fi

Kiinteistönhuollosta ja kulunvalvonnasta Turun Teknologiakiinteistöjen tiloissa vastaa Are Oy. Huoltopyynnöt lähetetään sähköisesti lomakkeella, joka kannattaa täyttää mahdollisimman tarkasti, jotta pyyntö voidaan käsitellä nopeasti huoltoyhtiössä. Myös ilmoittajan tiedot pyydetään mahdollista yhteydenottoa varten. Huoltopyynnön voi lähettää sähköisesti täällä. Kiireellisissä asioissa yhteyttä kannattaa ottaa soittamalla Aren palvelunumeroon (toimii ympäri vuorokauden): 020 530 5700

Pysäköinti ja julkiset liikenneyhteydet

Turun tiedepuistossa on noin 500 sopimuspysäköintipaikkaa kiinteistöjen kellarikerroksissa sekä pihoilla. Sopimuspysäköinnin lisäksi tiedepuistossa noin 200 maksullista vieraspysäköintipaikkaa, jotka sijaitsevat BioCityn parkkihallissa, Tahkonaukion hiekkakentällä ja TriviumCityn pihalla. Pysäköintiä Teknologiakiinteistöjen kiinteistöissä hoitaa Q-Park Finland Oy. Lisätietoa pysäköinnistä löytyy Aimo Parkin kotisivuilta.

Turun tiedepuistosta on erinomaiset junayhteydet Helsinkiin: Kupittaan asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Turun Teknologiakiinteistöjen kiinteistöistä. Kauppatorille tiedepuistosta pääsee seuraavilla busseilla: 32, 32A, 42, 6, 600, 60 ja 221. Aikataulut sekä lisätietoa pysäkeistä ja reiteistä löytyy Turun seudun joukkoliikenne Fölin kotisivuilta.

Turun tiedepuiston kartta

Yrityskehitys ja verkottuminen

Turun tiedepuistossa on tarjolla runsaasti apua niin yritystoiminnan aloittamiseen kuin kehittämiseenkin. ICT-Cityssä sijaitseva Yrityspalvelukeskus Potkuri neuvoo käytännön asioissa yrityksen perustamista pohtivia sekä auttaa paperiasioiden hoitamisessa, kun taas ElectroCityssä sijaitseva startup-yhteisö SparkUp tarjoaa sparrausta ja kiihdytysohjelmia erityisesti korkean teknologian ja luovien alojen yrityksille. Kasvu- ja kehittämispalveluita sekä apua kansainvälistymiseen tarjoaa puolestaan ICT-Cityssä sijaitseva Turku Science Park Oy.

Kontakteja, ideoita ja vapaamuotoista verkottumista on tarjolla Turun Teknologiakiinteistöjen järjestämissä tapahtumissa. Vierailukeskus Joen tiloissa järjestettävät Yritystä kehiin -aamiaistilaisuudet sisältävät alustuksia ja keskustelua vaihtuvista aiheista, kun taas Sporttia parhaalla paikalla -illat kokoavat urheilun ystävät verkottumaan jalkapallon, jääkiekon tai vaikkapa koripallon merkeissä. Tapahtumista kerrotaan Teknologiakiinteistöjen nettisivuilla sekä uutiskirjeessä, joka jokaisen Turun tiedepuistossa työskentelevän kannattaa tilata. Tilaus tapahtuu sivuston alaosasta löytyvässä footerissa.

Ota yhteyttä