Me täytämme toiveenne

Etsitkö toimitilaa, joka täyttää kaikki yrityksenne toiveet, olipa kyse sitten erikoisista tilatarpeista, valokuidusta, vetokaapeista, kiireellisestä aikataulusta tai designtoimistosta? Vai haluatko yksinkertaisesti tehokkaan ja järkevän toimiston, jossa työntekijät viihtyvät? Teknologiakiinteistöillä on tarjota nuo kaikki – ja paljon muuta.

Turun Teknologiakiinteistöt tarjoaa toimitiloja Turku Science Parkissa mitä erilaisimmille yrityksille ja organisaatioille. Tilaratkaisut suunnitellaan aina asiakkaan toiveet huomioiden vastaamaan juuri kunkin toimijan tarpeita. Pienimmillään – ja edullisimmillaan – työtilaan pääsee yhteisöllisen työtilan Werstaan mobiiliasiakkaana, kun taas suurimmillaan Teknologiakiinteistöjen tarjoamat toimitilat ovat tuhansia neliöitä – tai jopa kokonaisia kiinteistöjä.

Tilaratkaisujen suunnitteluun osallistuu arkkitehti sekä tarpeen vaatiessa sisustusarkkitehti, jotka varmistavat, ettei tilaan tule turhia neliöitä vaan asiakas saa vuokransa vastineeksi tilasta maksimaalisen hyödyn. Tehokkaalla tilasuunnittelulla toimitilakustannuksia onkin mahdollista pienentää merkittävästi.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin suunnitellaan yhdessä toiveidenne toimitila!

Coworking-tila Werstas

ElectroCityssä sijaitseva yhteisöllinen työtila Werstas on ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille sekä freelancereille ja etätyöntekijöille, jotka haluavat kotona työskentelyn sijaan ympärilleen oikein työpaikan oikeine työkavereineen.

Werstaassa on tarjolla mobiilijäsenyyksiä, työpistejäsenyyksiä sekä työhuoneita, ja kaikkiin jäsenyyksiin sisältyy oikeus Werstaan näyttävien yleisten tilojen sekä neuvotteluhuoneiden ja hiljaisten huoneiden käyttöön. Jäsenyyteen kuuluu mm. Wi-Fi, postiosoite sekä tulostus- ja skannauspalvelut sekä tietenkin mukava työyhteisö, potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja ilmaiset erikoiskahvit. Lue lisää täältä.

Toimitilojen sisustuspaletti

Teknologiakiinteistöjen vuokraamien toimitilojen sisustuksen suunnittelussa käytetään lähtökohtana Arkkitehtitoimisto Siggen Teknologiakiinteistöille luomaa Toimitilojen sisustuspalettia, joka helpottaa halutun tyylisuunnan määrittelyä ja tarjoaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja sisustuksen suunnitteluun.

Sisustuspaletin avulla toimitilat voidaan saneerata ja sisustaa käyttäjien tarpeita, toiveita ja budjettia vastaavaksi. Sisustuspaletissa on kolme erilaista tyyliä: skandinaavisen tyylikäs "Ajaton klassikko", moderni "Muodin huipulla" sekä rohkea "Villi ja vapaa". Kukin tyyli on toteutettavissa erisuuruisilla budjeteilla, sillä jokaisen tyylin alta löytyy kolme hintakategoriaa. Hintaluokka I on edullisin, hintaluokka III on hinnakkain.

Sisustuspaletin vaihtoehtoihin on mahdollista tutustua myös kokeilemalla erilaisia hinta- ja tyylivaihtoehtoja toimistojen sisustusten ideointiin tarkoitetulla toimistogeneraattorilla.

Kaikki palvelut samalta toimittajalta

Muuttaminen Turun Teknologiakiinteistöjen tiloihin on helppoa ja vaivatonta, sillä kaikki siivoussopimuksista verkkoyhteyksiin ja kalustukseen hoituu helposti Teknologiakiinteistöjen kautta. Myös kulunvalvonta sekä turva- ja muuttopalvelut järjestyvät vaivatta Teknologiakiinteistöjen toimesta.

Ota yhteyttä