Ihanaa olla töissä

Teknologiakiinteistöjen intohimo on hyvä työelämä. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen tiloja, palveluita ja yhteisön, joiden tarkoituksena on, että jokainen ihminen viihtyisi työpaikallaan ja saisi aikaan yhä parempia tuloksia.

Asiakkaamme koostuvat mitä erilaisimmista toimijoista – pienistä suuriin ja kaikkea siltä väliltä. Yhteistä niille on halu saavuttaa erinomaisia tuloksia ja tarjota työntekijöilleen ympäristö, joka inspiroi ja kannustaa ylittämään itsensä.

Tilojen suunnittelua helpottamaan olemme luoneet kolme sisustuskonseptia, joihin jokaiseen kuuluu kolme eri materiaali- ja värimaailmaa. Konseptit toimivat lähtökohtana suunnittelulle, niitä voi käyttää suoraan tai muokata mieleisekseen kokonaisuudeksi. Konseptit ovat keskenään erilaisia ja jokainen niistä on huolella suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi. Konseptit ovat inspiroituneet luonnosta, laadukkaiden ja ympäristöystävällisien materiaalien arvostuksesta, eri kulttuurien tyylisuunnista ja niiden yhdistämisestä. Konsepteissa on tyylikkyyttä, leikkisyyttä ja harmoniaa sopivassa suhteessa.

Etsitpä sitten työpistettä tai vaikkapa kokonaista kiinteistöä, ota meihin yhteyttä niin tehdään työelämästä yhdessä entistä parempaa. Voit myös tutustua uuteen toimistorakennushankkeeseemme LinkCityyn, jonne valmistuu työtiloja niin pienille kuin suurillekin toimijoille.

Kokous- ja edustustilat

Teknologiakiinteistöjen asiakkaana pystyt helposti hyödyntämään Vierailukeskus Joen kattavaa kokous- ja edustustilatarjontaa. Läheltä löytyvien neuvottelutilojen ansiosta omista kokoustiloista on mahdollista luopua, mikä tarkoittaa paitsi säästöjä kiinteissä kuluissa, antaa myös mahdollisuuden suunnitella oma toimitilanne palvelemaan täysimääräisesti henkilöstönne tarpeita ja viihtyvyyttä.

Joki toimii myös alueen yritysten ja organisaatioiden yhteisenä esittelytilana ja olohuoneena. Se taipuu mitä erilaisimpiin tapahtumiin tuotelanseerauksista hybridiseminaareihin ja kaikki Joen kumppaniyritykset voivat käyttää sitä omana vierailukeskuksenaan. Lisäksi se tarjoaa kumppaneilleen kontakteja ja verkoston, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

Coworking-tila Werstas

Yhteisöllinen työtila Werstas on ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille sekä freelancereille ja etätyöntekijöille, jotka haluavat kotona työskentelyn sijaan ympärilleen oikein työpaikan oikeine työkavereineen.

Werstaassa on tarjolla mobiili-, työpiste- ja lasihyttijäsenyyksiä sekä työhuoneita ja laboratorioita, ja kaikkiin jäsenyyksiin sisältyy oikeus Werstaan näyttävien yleisten tilojen sekä neuvotteluhuoneiden ja hiljaisten huoneiden käyttöön. Jäsenyyteen kuuluu mm. Wi-Fi, postiosoite sekä tulostus- ja skannauspalvelut sekä tietenkin mukava työyhteisö, potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja ilmaiset erikoiskahvit. Lue lisää täältä.

Toimitilojen sisustuspaletti

Teknologiakiinteistöjen vuokraamien toimitilojen sisustuksen suunnittelussa käytetään lähtökohtana Arkkitehtitoimisto Siggen Teknologiakiinteistöille luomaa Toimitilojen sisustuspalettia, joka helpottaa halutun tyylisuunnan määrittelyä ja tarjoaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja sisustuksen suunnitteluun.

Sisustuspaletin avulla toimitilat voidaan saneerata ja sisustaa käyttäjien tarpeita, toiveita ja budjettia vastaavaksi. Sisustuspaletissa on kolme erilaista tyyliä: skandinaavisen tyylikäs "Ajaton klassikko", moderni "Muodin huipulla" sekä rohkea "Villi ja vapaa". Kukin tyyli on toteutettavissa erisuuruisilla budjeteilla, sillä jokaisen tyylin alta löytyy kolme hintakategoriaa. Hintaluokka I on edullisin, hintaluokka III on hinnakkain.

Sisustuspaletin vaihtoehtoihin on mahdollista tutustua myös kokeilemalla erilaisia hinta- ja tyylivaihtoehtoja toimistojen sisustusten ideointiin tarkoitetulla toimistogeneraattorilla.

Kaikki palvelut samalta toimittajalta

Muuttaminen Turun Teknologiakiinteistöjen tiloihin on helppoa ja vaivatonta, sillä kaikki siivoussopimuksista verkkoyhteyksiin ja kalustukseen hoituu helposti Teknologiakiinteistöjen kautta. Myös kulunvalvonta sekä turva- ja muuttopalvelut järjestyvät vaivatta Teknologiakiinteistöjen toimesta.

Ota yhteyttä