Lounas

Turun tiedepuiston alueella toimii useita lounasravintoloita ja kahviloita. Lähes kaikissa alueen kiinteistöissä on oma lounasravintolansa – parhaimmillaan jopa useampia – joista on saatavilla myös opiskelijahintaisia annoksia.

BioCityssä toimivat Ravintola Mauno ja VG Wok. ICT-Cityssä ja PharmaCityssä opiskelijoita sekä muita alueella liikkuvia ihmisiä palvelevat Unican ravintolat. DataCityssä taas toimivat Turun ammatti-instituutin opiskelijaravintola Taito, Subway sekä kiinalainen ravintola China Jade. TriviumCityssä lounasta ja kokoustarjoiluja saa Mauno Triviumista. Lisäksi Turun tiedepuistosta tai sen lähettyviltä löytyvät muun muassa Aschan, Hesburger, Kupittaan paviljonki, Kiinanmuuri, Herkutus ja Ravintola Olé.

Sosiaali- ja harrastetilat

ElectroCityn kellarikerroksessa sijaitsevat pukuhuoneet, suihkut ja infrapunasaunat, joiden käyttöoikeus on mahdollista liittää toimitilaa koskevaan vuokrasopimukseen. Tiloissa on miesten ja naisten pukuhuoneet, joista löytyvät lukittavat pukukaapit. ElectroCityssä on myös harrastetila, jota Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkaiden on mahdollista käyttää erillistä maksua vastaan. 

Muita palveluita

Turun tiedepuistosta löytyy erilaisia arkielämää helpottavia palveluita, kuten K-market BioCity ja parturi-kampaamo Hair House sekä hieronta-, hyvinvointi- ja liikuntapalveluita tarjoavat Fit Therapy ja Elixia Trivium. Yksityisiä sairaanhoitopalveluita Turun tiedepuistossa tarjoavat Mehiläinen, Terveystalo ja Neo. Hammaslääkäripalveluita tarjoavat Terveystalo sekä Hammaslaboratorio Lasse Haavisto.

Muita tiedepuiston palveluita ovat BioCityssä lastenhoitopalvelua tarjoava Turun ammatti-instituutin Wision Puuhaparkki, ICT-Cityssä Turun ammattikorkeakoulun ylläpitämä Kansalaisen IT-tuki, DataCityssä Lounais-Suomen verotoimisto, ElectroCityssä Handelsbanken sekä BioCityssä Osuuspankki.

Yhteiskäyttöauto

Turku Science Parkissa on yhteiskäyttöauto, jota Turun Teknologiakiinteistöjen tiloissa työskentelevien ihmisten on mahdollista vuokrata niin omiin kuin työajallakin tapahtuviin ajoihin. Auto sijaitsee ICT-Cityn pysäköintialueella (ajo Joukahaisenkadulta) ja se on Renault Master -pakettiauto, jossa on 8 m³:a kuljetustilaa.

Auton käyttöönotto:

1. Auto vuokrataan netissä ja maksetaan turvallisesti nettipankissa osoitteessa www.24rent.fi. Varausvahvistus ja auton käyttöönotto-ohjeet lähetetään sähköpostiin.
2. Auto noudetaan itsenäisesti noutopisteestä. Ovet avataan tekstiviestillä tai älypuhelimen selaimella. Avaimet odottavat hansikaslokerossa.
3. Ajon aikana autoa käytetään kuin omaa autoa.
4. Käytön päättyessä auto palautetaan takaisin noutopisteeseen, avaimet laitetaan takaisin hansikaslokeroon ja ovet lukitaan puhelimella.

Ota yhteyttä