Toimitiloja Turun parhaalla paikalla

Turun Teknologiakiinteistöt omistaa Turku Science Parkissa 154 000 neliömetriä vuokrattavaa toimitilaa. Yhtiön suurimpia vuokralaisia ovat Turun kaupunki, Turun yliopisto ja Åbo Akademi, joiden lisäksi yhtiön tiloissa toimii noin 200 muuta yritystä ja organisaatiota.

BioCity

1990-luvun alussa valmistunut BioCity on Turku Science Parkin bioalan keskus, jossa on sen valmistumisesta lähtien toiminut useita Suomen johtavia biotekniikan yrityksiä. BioCityssä on toimisto-, tuotanto- sekä laboratoriotiloja, ja tilaa löytyy niin pienille kuin suurillekin toimijoille. Avara aula, kokoustilat sekä Ravintola Mauno varmistavat niin yritysten kuin työntekijöidenkin viihtyvyyden BioCityssä.

BioCity kartalla

DataCity

Lemminkäisenkadulla sijaitseva DataCity on rakennettu vuonna 1988, ja se oli valmistuessaan ensimmäinen osa Turku Science Parkia. DataCityn katutasossa toimii runsaasti erilaisia alueen yrityksille ja kuluttajille palveluita tarjoavia yrityksiä, jotka helpottavat rakennuksessa sekä myös koko alueella työskentelevien arkea. Vuonna 2013 DataCityn yleiset tilat remontoitiin, ja uudestisyntynyt DataCity sai kunnostuksen yhteydessä myös kauniin ulkovalaistuksen.

DataCity kartalla

Turun amk:n kampus

Teknologiakiinteistöt rakennuttaa Turun ammattikorkeakoululle uuden kampusrakennuksen, joka kokoaa kaikki AMK:n toiminnot saman katon alle. Kampus sijoittuu ICT-Cityn viereen osoitteeseen Joukahaisenkatu 7. Kampusrakennuksen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2020.

Kampus kartalla

ElectroCity

Alun perin 1900-luvun alkupuolella rakennettu Silon teollisuuskiinteistö uudistettiin ja laajennettiin high tech -yritysten toimitiloiksi vuonna 1989. Kiinteistössä toimii tätä nykyä runsaasti mm. IT- ja media-alan yrityksiä sekä coworking-tila Werstas. ElectroCityssä aloitettiin tammikuussa 2015 iso remontti, jonka viimeinen vaihe valmistuu syksyllä 2016.

ElectroCity kartalla

High Tech City

Lemminkäisenkadulla sijaitseva High Tech Centre 3 on rakennettu vuonna 2012, siinä on neljä kerrosta ja sen pinta-ala on 4000 m². Rakennuksessa toimii tällä hetkellä HK Scanin pääkonttori. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Haroma & Partners.

Hight Tech City kartalla

ICT-City

Vuonna 2006 valmistunut ICT-City on Turun Teknologiakiinteistöjen omistamista kiinteistöistä uusin. Avaran ja modernin rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy. ICT-Cityyn on nimensä mukaisesti keskittynyt runsaasti ICT-alan osaamista ja siellä toimivat Turun Yliopisto, Åbo Akademi ja Turun Ammattikorkeakoulu. Henkilökunnan ja opiskelijoiden ravitsemisesta ICT-Cityssä vastaa Sodexo.

ICT-City kartalla

Kupittaan Paviljonki

Kupittaan Paviljonki sijaitsee vehreässä Kupittaanpuistossa, aivan Turku Science Park -alueen välittömässä läheisyydessä. Rakennuksessa toimii lounasravintola, jota vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin aina 140 hengelle.

Kupittaan Paviljonki kartalla

Palloiluhalli

Lemminkäisenkadulle valmistuu vuoden 2017 lopussa Turkuun kauan kaivattu, kansainväliset mitat täyttävä palloiluhalli, jonka on suunnitellut arkkitehtitoimisto Artto Palo Rossi Tikka. Triviumin viereen rakennettavasta hallista tulee 12,5 metriä korkea, ja hallin katsomokapasiteetti on 2500. Lataa sovellus ja tutustu halliin: Google Play ja Apple Store

Palloiluhalli kartalla

PharmaCity

Itäisellä Pitkäkadulla sijaitseva PharmaCity on valmistunut vuonna 2001 ja sen on suunnitellut Katri Pulli arkkitehtitoimisto Meri Oy:stä. PharmaCityssä on toimisto- ja opetustiloja sekä laboratorio- ja tutkimustiloja. Kiinteistössä toimivat muun muassa Turun yliopisto, Unica Oy, Pharmatest Services Oy ja mainostoimisto SST Oy. PharmaCityssä toimii yhteisöllisiä työtiloja tarjoava Werstas.

PharmaCity kartalla

TriviumCity

Lemminkäisenkadulla sijaitseva TriviumCity on valmistunut vuonna 2002 ja sen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Artto Palo Rossi Tikka. TriviumCityssä toimii muun muassa Cloetta Oy, Fujitsu Oy ja Elixia-kuntokeskus. TriviumCityn ullakkokerroksessa on näyttävä edustustila Mauno Sky, josta löytyy kokoustilojen lisäksi sauna, ulkoporeallas sekä valtava kattoterassi.

Trivium kartalla

Vierailu- ja innovaatio-keskus Joki

Turun yrityselämän ytimessä WTC-korttelin keskellä sijaitseva Joki on Turun seudun yritysten, korkeakoulujen ja Turun kaupungin yhteinen vierailukeskus. Joki on pohjoismaisittain uniikki näyttely- ja tapahtumatila, joka tarjoaa kumppaneilleen poikkeukselliset mahdollisuudet toimintansa ja innovaatioidensa esittelyyn. Näyttävä rakennus on valmistunut vuonna 2017 ja sen on suunnitellut Arosuo Arkkitehdit.

Puolalankatu 5

Rakennus on valmistunut vuonna 1975. Rakennuksessa on ympäristötoimialan toimistotiloja sekä Turku-piste -niminen kaupungin yhteispalvelupiste

Puutarhakatu 1

Rakennus on valmistunut vuonna 1980. Rakennuksessa on Kiinteistöliikelaitoksen toimistotiloja sekä pysäköinninvalvontatoimisto.

Ota yhteyttä