Toimitiloja Turun parhaalla paikalla

Turun Teknologiakiinteistöt omistaa Turun Tiedepuistossa 150 000 neliömetriä vuokrattavaa toimitilaa. Yhtiön suurimpia vuokralaisia ovat Turun kaupunki, Turun yliopisto ja Åbo Akademi, joiden lisäksi yhtiön tiloissa toimii noin 300 muuta yritystä ja organisaatiota.

BioCity

1990-luvun alussa valmistunut BioCity on Turun Tiedepuiston bioalan keskus, jossa on sen valmistumisesta lähtien toiminut useita Suomen johtavia biotekniikan yrityksiä. BioCityssä on toimisto-, tuotanto- sekä laboratoriotiloja, ja tilaa löytyy niin pienille kuin suurillekin toimijoille. BioCityn on suunnitellut Benito Casagrande. Vuonna 2020 BioCity sai uuden mustan julkisivun, jonka suunnitteli arkkitehtitoimisto Haroma & Partners.

BioCity kartalla

CivilCity

Teknologiakiinteistöt rakennuttaa uuden toimistokiinteistön Turun Tiedepuistoon osoitteeseen Untamonkatu 1. Rakennuksen on suunnitellut Aihio Arkkitehdit ja sen rakentamisesta vastaa Skanska. Tavoitteena on, että kiinteistö valmistuu toukokuussa 2022. Voit seurata rakentamisen etenemistä täällä.

CivilCity kartalla

DataCity

Lemminkäisenkadulla sijaitseva DataCity on rakennettu vuonna 1988, ja se oli valmistuessaan ensimmäinen osa Turun Tiedepuistoa. DataCityn katutasossa toimii runsaasti erilaisia alueen yrityksille ja kuluttajille palveluita tarjoavia yrityksiä, jotka helpottavat rakennuksessa sekä myös koko alueella työskentelevien arkea. Vuonna 2013 DataCityn yleiset tilat remontoitiin, ja uudestisyntynyt DataCity sai kunnostuksen yhteydessä myös kauniin ulkovalaistuksen.

DataCity kartalla

EduCity

EduCity on Teknologiakiinteistöjen Turun ammattikorkeakoululle rakennuttama uuden ajan opiskeluympäristö, joka valmistui kesällä 2020. Sen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Sigge. Rakennuksessa toimivat ammattikorkeakoulun lisäksi Nordea, Cloetta ja Unica.

EduCity kartalla

ElectroCity

Alun perin 1900-luvun alkupuolella rakennettu Silon teollisuuskiinteistö uudistettiin ja laajennettiin high tech -yritysten toimitiloiksi vuonna 1989. Kiinteistössä toimii tätä nykyä runsaasti mm. IT- ja media-alan yrityksiä sekä coworking-tila Werstas. ElectroCityn kiinteistössä tehtiin suursaneeraus, joka valmistui vuonna 2016.

ElectroCity kartalla

High Tech City

Lemminkäisenkadulla sijaitseva High Tech Centre 3 on valmistunut vuonna 2011, siinä on neljä kerrosta ja sen pinta-ala on 4500 m². Rakennuksessa toimii tällä hetkellä HK Scanin pääkonttori. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Haroma & Partners.

High Tech City kartalla

ICT-City

Vuonna 2006 valmistuneen ICT-City:n on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy. Avarassa ja modernissa rakennuksessa on nimensä mukaisesti keskittynyt runsaasti ICT-alan osaamista ja siellä toimivat Turun Yliopisto, Åbo Akademi ja Turun Ammattikorkeakoulu. Henkilökunnan ja opiskelijoiden ravitsemisesta ICT-Cityssä vastaa Unica.

ICT-City kartalla

IndustryCity

Itäharjulla osoitteessa Teollisuuskatu 35 sijaitseva vanha elementtitehdas muutetaan vuoden 2022 aikana loft-tyyliseksi toimisto- ja tuotantorakennukseksi. Rakennuksen uuden ilmeen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners. Hallin pinta-ala on noin 10 000 neliömetriä. Voit seurata rakentamisen etenemistä täällä.

IndustryCity kartalla

InfraCity

Itäharjulla osoitteessa Teollisuuskatu 40 sijaitseva InfraCity on Turku Energian käyttöön vuonna 2022 valmistunut toimistorakennus. Kiinteistön on suunnitellut Sigge Arkkitehdit. Sen kokonaispinta-ala on reilut 7000 neliömetriä, josta toimistotilaa on 4000 neliömetriä. InfraCityn viereen suunnitellaan parhaillaan toista vastaavaa rakennusta.

InfraCity kartalla

Kupittaan Palloiluhalli

Lemminkäisenkadulle valmistui vuoden 2017 lopussa Turkuun kauan kaivattu, kansainväliset mitat täyttävä palloiluhalli, jonka on suunnitellut arkkitehtitoimisto Artto Palo Rossi Tikka. Triviumin viereen rakennettu halli on 12,5 metriä korkea, ja sen katsomokapasiteetti on 2500. Palloiluhallissa toimii myös M&M Kuntotalon kuntosali.

Palloiluhalli kartalla

Kupittaan Paviljonki

Kupittaan Paviljonki sijaitsee vehreässä Kupittaanpuistossa, aivan tiedepuistoalueen välittömässä läheisyydessä. Rakennuksessa toimii lounasravintola, jota vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin aina 140 hengelle.

Kupittaan Paviljonki kartalla

LinkCity

LinkCity on Turun Teknologiakiinteistöjen toimistorakennus, joka toteutetaan Turun Tiedepuistoon osoitteeseen Lemminkäisenkatu 20-22. Rakennuksesta tulee kesällä 2020 valmistuneen EduCityn peilikuva ja siihen valmistuu työskentelytiloja yli tuhannelle ihmisille. LinkCityn on suunnitellut Sigge Arkkitehdit ja sen rakentamisesta vastaa NCC. Rakentaminen aloitetaan vuonna 2022 ja rakennus valmistuu vuonna 2025.

Tutustu LinkCityyn täällä.
LinkCity kartalla.

ParkCity

ParkCity on Teknologiakiinteistöjen uusi 10-kerroksinen pysäköintilaitos, joka rakennetaan Kupittaan rautatieaseman lähelle osoitteeseen Joukahaisenkatu 8.

Rakennuksen on suunnitellut Schauman Arkkitehdit ja sen rakentamisesta vastaa YIT. Tavoitteena on, että ParkCity valmistuu 2023. Rakentamisen etenemistä on mahdollista seurata täältä.

ParkCity kartalla

PharmaCity

Itäisellä Pitkäkadulla sijaitseva PharmaCity on valmistunut vuonna 2001 ja sen on suunnitellut Katri Pulli arkkitehtitoimisto Meri Oy:stä. PharmaCityssä on toimisto- ja opetustiloja sekä laboratorio- ja tutkimustiloja. Kiinteistössä toimivat muun muassa Turun yliopisto, Unica Oy, Pharmatest Services Oy ja mainostoimisto SST Oy. PharmaCityssä sijaitsee myös yhteisöllisiä työtiloja tarjoava Werstas.

PharmaCity kartalla

TriviumCity

Lemminkäisenkadulla sijaitseva TriviumCity on valmistunut vuonna 2002 ja sen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Artto Palo Rossi Tikka. TriviumCityssä toimii muun muassa Cloetta Oy, Fujitsu Oy ja Elixia-kuntokeskus. TriviumCityn ullakkokerroksessa on näyttävä edustustila Mauno Sky, josta löytyy kokoustilojen lisäksi sauna, ulkoporeallas sekä valtava kattoterassi.

TriviumCity kartalla

Vierailu- ja innovaatio-keskus Joki

Turun yrityselämän ytimessä WTC-korttelin keskellä sijaitseva Joki on Turun seudun yritysten, korkeakoulujen ja Turun kaupungin yhteinen vierailukeskus. Joki on pohjoismaisittain uniikki näyttely- ja tapahtumatila, joka tarjoaa kumppaneilleen poikkeukselliset mahdollisuudet toimintansa ja innovaatioidensa esittelyyn. Näyttävä rakennus on valmistunut vuonna 2017 ja sen on suunnitellut Arosuo Arkkitehdit.

Joki kartalla

Ota yhteyttä