Pysäköinti

Turun Teknologiakiinteistöillä on Turun Tiedepuistossa noin 1900 pysäköintipaikkaa, joista noin 200 on vieraspysäköintipaikkoja. Sopimuspysäköintipaikkoja on BioCityn, DataCityn, EduCityn, ICT-Cityn ja As Oy Kupittaanpuiston kellareissa sekä Lemminkäisenkadulla sijaitsevassa parkkitalossa. Lisäksi sopimuspysäköintipaikkoja on Tahkonaukiolla, Itäharjun kentällä, TriviumCityn takana sijaitsevassa pysäköintihallissa sekä Pohjola Sairaalan ja CivilCityn alla olevassa kellarissa.

Vieraspysäköintipaikkoja puolestaan löytyy BioCityn autohallista, EduCityn hiekkakentältä ja Tahkoaukion hiekkakentiltä sekä TriviumCityn pihalta. Pysäköintiä Teknologiakiinteistöjen kiinteistöissä hoitaa Aimo Park.

Katso kaikki alueen pysäköintipaikat Turun Tiedepuiston kartasta.

Pyöräpysäköinti

Tiedepuistoon on helppo saapua myös polkupyörällä, sillä jokaisen kiinteistön välittömästä läheisyydestä löytyy runkolukittavia pyöräpysäköintipaikkoja. Lisäksi pyöräpysäköintipaikat BioCityn parkkihallissa palvelevat alueen käyttäjiä arkisin kello 7-17. Pysäköintihallissa sijaitseviin pyöräpysäköintipaikkoihin kulku tapahtuu Joukahaisenkadun kautta.

Katso kaikki alueen pyöräpysäköintipaikat Turun Tiedepuiston kartasta.