Pysäköinti

Turun Teknologiakiinteistöillä on Turun Tiedepuistossa noin 3000 pysäköintipaikkaa, joista noin 500 on vieraspysäköintipaikkoja. Sopimuspysäköintipaikkoja on BioCityn, DataCityn, EduCityn, ICT-Cityn ja As Oy Kupittaanpuiston kellareissa, ParkCityssä sekä Lemminkäisenkadulla sijaitsevassa parkkitalossa. Lisäksi sopimuspysäköintipaikkoja on Tahkonaukiolla, Itäharjun kentällä, TriviumCityn takana sijaitsevassa pysäköintihallissa sekä Pohjola Sairaalan ja CivilCityn alla olevassa kellarissa.

Vieraspysäköintipaikkoja puolestaan löytyy BioCityn autohallista, ParkCitystä, EduCityn hiekkakentältä ja Tahkoaukion hiekkakentiltä sekä TriviumCityn pihalta. Pysäköintiä Teknologiakiinteistöjen kiinteistöissä hoitaa Aimo Park.

Katso kaikki alueen pysäköintipaikat Turun Tiedepuiston kartasta.

Pyöräpysäköinti

Tiedepuistoon on helppo saapua myös polkupyörällä, sillä jokaisen kiinteistön välittömästä läheisyydestä löytyy runkolukittavia pyöräpysäköintipaikkoja. Lisäksi pyöräpysäköintipaikat BioCityn parkkihallissa palvelevat alueen käyttäjiä arkisin kello 7-17. Pysäköintihallissa sijaitseviin pyöräpysäköintipaikkoihin kulku tapahtuu Joukahaisenkadun kautta.

Tiedepuistossa on myös mahdollista vuokrata lukittu lämmin pyöräpysäköintipaikka käyttöönsä joko yhdeksi päiväksi tai kuukaudeksi kerrallaan. Vuokrattavat pyöräpysäköintipaikat löytyvät EduCityn ja ICT-Cityn pyöräparkkien yhteydestä.

Katso kaikki alueen pyöräpysäköintipaikat Turun Tiedepuiston kartasta.

Mobi-liikkumisen palvelupiste tarjoaa maksullista pyöräpysäköintiä ja pyöränhuoltopalveluja Tiedepuiston alueella. Varaa oma aikasi varauskalenterista.