Perheyritys logistiikan aallonharjalla

Perheyritys logistiikan aallonharjalla

Tiedepuiston sydämestä käsin operoidaan maailmanlaajuista logistiikkaverkostoa, kun hollantilainen logistiikka-alan yritys Ewals Cargo Care muutti ElectroCityn Werstaalta suurempiin toimitiloihin EduCityyn. Nyt Ewals Cargo Care:n markkinointiasiantuntija Bayan Azhigali kertoo, minkälaista on arki uudessa EduCityssä ja miten uuteen toimistoon on kotiuduttu.

– Parasta tiloissamme on kaunis näkymä Kupittaalle. Pikkuhiljaa olemme tutustuneet uuteen rakennukseen ja täällä oleviin mahdollisuuksiin, Bayan aloittaa.

EduCityn yhteistilat, mieleenpainuvat terassit sekä liukumäki ovat olleet kiinteistön käyttäjien suosiossa, eikä Ewals Cargo ole tässä poikkeus. Lämpimällä säällä terassilla voi lounastaa ja pitää kokouksia.

– Monet kollegoistani menevät alakerran yhteisiin tiloihin nauttimaan lounaasta ja seurustelemaan. Emme ole vielä kokeilleen liukumäkeä, mutta senkin aika tulee vielä, Bayan sanoo.

Muuttuva maailma kannustaa kehittymään

Ewals Cargo on hollantilainen logistiikka-alan perheyritys, jolla on yli sadan vuoden historia. Alfons Ewals perusti yrityksen vuonna 1906 ja ensimmäiset kuljetukset tehtiin kärryillä ja hevosilla. Pitkälle on tultu, ja nyt Ewals Cargo jatkaa toimintaa jo neljännessä sukupolvessa. Nykyään Ewals Cargo Care luo innovatiivisia logistiikkatuotteita sekä asiakkaille että teollisuuden käyttöön.

– Tällä alalla on uudistuttava jatkuvasti pysyäkseen kehityksen mukana. Suunnittelemme jatkuvasti älykkäitä järjestelmiä ja uusia prosesseja, jotta voimme ratkaista tulevaisuuden logistiikan haasteita. Monipuoliset logistiikkaverkostomme kuljettavat maanteitse, rautateitse ja merellä. Kuljetusmuotojen yhdistäminen takaa sujuvan logistiikkaketjun alusta loppuun.

EduCityn yhteistilat, mieleenpainuvat terassit sekä liukumäki ovat olleet kiinteistön käyttäjien suosiossa, eikä Ewals Cargo ole tässä poikkeus.

Ewals laajensi toimitilojaan ElectroCityn Werstaalta suurempiin neliöihin EduCityyn. Yhteisöllisestä työtilasta muihin toimitiloihin siirtyminen on muutos myös toimintaympäristössä.

– Werstaalta kaipaamme eniten tietenkin naapureitamme. Uusi toimistomme alkaa kuitenkin tuntua pikkuhiljaa omalta, kun lisäämme sinne pieniä henkilökohtaisia yksityiskohtia, Bayan kertoo.

Tiedepuistosta maailmalle

Ewals Cargollakin on toimipisteitä ympäri Eurooppaa. Tiedepuistossa vallitseva yhteistyökulttuuri yritysten, kaupungin ja korkeakoulujen välillä houkuttelee paikalle myös muita kansainvälisiä toimijoita.

– Tiedepuisto on ehdottomasti oikea paikka kansainväliselle yritykselle. Olemme iloisia voidessamme olla osa nopeasti toimivaa ja monimuotoista ekosysteemiä, Bayan lopettaa.

Lue myös:

Cloetta sai makeat tilat EduCitystä
Kisälli ja Kaivomestari toivat afterworkin keskelle Tiedepuistoa
Nordea avasi uuden osaamiskeskuksen Turun Tiedepuistoon

Lue myös

Joen uusi asiakaslehti Biz nostaa esille Turun alueen yrityselämän toimijoita

Joen uusi asiakaslehti Biz nostaa esille Turun alueen yrityselämän toimijoita

Tiedepuiston sydämessä sijaitseva Vierailukeskus Joki on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen kokonaisuus. Biz on Joen uusi asiakaslehti, joka nostaa esille Turun seudun yrityselämän mielenkiintoisia toimijoita.

Lue artikkeli
Uutinen
Tiedepuiston treenit perutaan loppuvuodelta

Tiedepuiston treenit perutaan loppuvuodelta

Koko syksyn jatkuneet Teknologiakiinteistöjen asiakkaille suunnatut yhteistreenit ovat saaneet osallistujia kaikkialta Tiedepuistosta. Nyt uusimpien rajoitustoimien myötä Tiedepuiston treenejä ei järjestetä enää loppuvuoden aikana.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Muutoksen tuulia TriviumCityssä

Muutoksen tuulia TriviumCityssä

TriviumCityssä tapahtuu loppuvuoden ja alkuvuoden aikana. Retoriikan aukeamisen ja muiden valmistuvien remonttien myötä kiinteistön käyttäjille saadaan lisää palveluita sekä uusia tiloja käyttöön.

Lue artikkeli
Uutinen