Turun vanhin sushiravintola viihtyy tiedepuistossa

Turun vanhin sushiravintola viihtyy tiedepuistossa

Syksyllä tiedepuistoon laajentununeella Kado Sushi barilla on ollut vauhdikas alku. Turkulaisille kauppahallista tuttu sushiravintola on ollut tiedepuistolaisten mieleen ja uusi lounasvaihtoehto on saanut suuresti kiitosta.


Tuoreet raaka-aineet ovat japanilaisen ruoan kulmakivi. Annoksissa yhdistyy herkullisuus ja esteettisyys.

Vuosien kokemuksella uudelle alueelle
Alun perin Turun Kauppahalliin jo vuonna 2003 avautunut Kado oli ensimmäinen turkulainen sushiravintola. Keskustasta tiedepuistoon tullut lounasravintola on otettu vastaan innostuneesti ja lounastajia riittää. 

?– Meille Kauppahalliin tuli asiakkaita täältä Kupittaan alueelta viikoittain lounaalle. Kiitos siitä heille. Sen kannalta oli luontevaa avata ravintola tänne tiedepuistoon, kertoo Kado Sushin ravintolapäällikkö Janne Lehtomaa.


Kado Sushi barin ravintolapäällikkö Janne Lehtomaa kertoo, että tiedepuiston alueelle laajentuminen oli luonteva siirtymä.

Kadossa oltiin jo pidempään suunniteltu tiedepuiston alueelle laajentumista. Tiedepuiston alueella on satoja yrityksiä ja tuhansia työntekijöitä, mitkä tekevät alueesta houkuttelevan myös muille palveluille. Alueen kasvu ja kehitys houkuttelee entistä enemmän toimijoita tiedepuistoon, joten lounastajien määrä ei ole ainakaan vähenemässä.

Tilat ovat mahtavat ja sopivat tarpeisiimme täydellisesti. Paussi ravintolassamme tuo varmasti piristystä ja voimia päivään!


Kado Sushi bar sijaitsee valoisassa tilassa PharmaCityn katutasossa. Käynti ravintolaan onnistuu suoraan ulkoa tai rakennuksen aulan puolelta.

Raikas paussi kiireiseen työpäivään
Pysähdys Kadossa on erinomainen tapa saada irtiotto työpäivän tohinasta. Ravintolan tilat PharmaCityn katutasossa ovat valoisat ja viihtyisät.  Lounas täällä tuo kaivattua pysähtymistä kiireiseen arkeen.

?– Tilat ovat mahtavat ja sopivat tarpeisiimme täydellisesti. Paussi ravintolassamme tuo varmasti piristystä ja voimia päivään, kertoo Lehtomaa. 

Makumatkalle Japaniin
Sushissa terveellisyyteen yhdistyy myös esteettisyys ja annokset ovatkin ilo silmälle. Kaiken perustana Kadossa ovat tuoreet raaka-aineet, jotka ovat keskenään tasapainossa. Kadon menun voit kurkata täältä.


Viihtyisä ravintola tarjoaa pysähdyksen keskelle päivää.

Kado Sushi barin löydät PharmaCityn katutasosta osoitteesta Itäinen Pitkäkatu 4. Ravintola on auki arkisin kello 11-16. 

Lue myös:

Kiinteistömarkkinoiden kuvernööri
Vihersisustusta ja tilakoristelua Kukkakauppa Broncosta
Julia Skovbjerg aloitti työt asiakkuusjohtajana

Lue myös

Hyvää joulua!

Hyvää joulua!

Vuosi 2019 oli Teknologiakiinteistöissä kuin 1980-luvun after ski -bileet: värikäs ja hikinen, mutta ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Lue artikkeli
Uutinen
Joulunajan aukioloajat

Joulunajan aukioloajat

Teknologiakiinteistöjen toimisto sekä kiinteistöjen aulapalvelut ovat suljettuina jouluviikolla 23.-29.12.2019.

Lue artikkeli
Uutinen
Kiinteistömarkkinoiden kuvernööri

Kiinteistömarkkinoiden kuvernööri

Viikon vastaantulija bongattiin Teknologiakiinteistöjen toimistolta, jonne hän oli tullut palaveriin.

Lue artikkeli
Blogi