Julia Skovbjerg vastaa Teknologiakiinteistöjen toimitilaneuvotteluista.

11.12.2019

Julia Skovbjerg aloitti työt asiakkuusjohtajana

Äitiysvapaalta lokakuussa töihin palannut Julia Skovbjerg aloitti työt Teknologiakiinteistöjen asiakkuusjohtajana.

Julia nimettiin asiakkuusjohtajaksi hänen äitiysvapaansa aikana Janne Alhon siirryttyä muihin tehtäviin. Miten töihinpaluu ja uuteen tehtävään siirtyminen ovat sujuneet, Julia?

– Kiitos hyvin! Alku meni ihmetellessä ja seuraillessa kunnes pikkuhiljaa pääsin sisään meneillään oleviin projekteihin. Nyt olenkin jo täysillä menossa mukana ja odotan mielenkiinnolla ensi vuotta ja uusia haasteita.

Julia vastaa Teknologiakiinteistöissä neuvotteluista uusien toimitila-asiakkaiden kanssa sekä hoitaa nykyisten asiakkaiden muuttuvia tilatarpeita. Ison osan työajasta haukkaavat myös keskustelut suunnitteilla olevien uudisrakennushankkeiden käyttäjien kanssa.

Tulemme rekrytoimaan avukseni asiakkuuspäällikön.

– Aion jatkaa ennen vanhempainvapaata aloittamaani asiakkuuksiemme läpikäyntiä ja pyrkimykseni on tavata kaikki toimitila-asiakkaamme kerran vuodessa. Tapaamisissa saamiani tietoja hyödynnetään toimintamme kehittämisessä ja tapaamiset mahdollistavat myös entistä nopeamman reagoinnin asiakkaidemme tarpeisiin. Lisäksi tulemme rekrytoimaan avukseni asiakkuuspäällikön, joka ottaa vastuulleen osan vuokrausneuvotteluistamme.

Teknologiakiinteistöjen toimitilakysyntä on pysynyt edelleen suurena ja uutena piirteenä tilakyselyissä näkyy Teknologiakiinteistöjen jo pitkään ajama monitilaympäristöjen mahdollistama tilatehokkuuden lisääminen.

– Meillä on meneillään suuriin rakennushankkeisiin liittyviä neuvotteluja merkittävien toimijoiden kanssa. Yhteistä neuvotteluille on, että nyt asiakkaat pohtivat itsekin tilojen tehostamista ja haluavat monitilaympäristöjä. Me tarjoamme vielä tällekin tehokkaampaa vaihtoehtoa, jossa omista neuvottelutiloista luovutaan ja siirrytään käyttämään yhteiskäytössä olevia kokous- ja tapahtumatiloja. Lisäksi yritykset voivat sopia kanssamme, että toimiston ylibuukkaustilanteessa osa työntekijöistä voi työskennellä Werstaalla. Tämä mahdollistaa tuhansien tai jopa kymmenien tuhansien eurojen säästöt vuosittaisissa toimitilakuluissa, Julia kertoo.

Meillä on meneillään suuriin rakennushankkeisiin liittyviä neuvotteluja merkittävien toimijoiden kanssa.

Koko Turun kiinteistömarkkinassa Julia näkee positiivisen vireen jatkuvan Suomen talouskasvun hidastumisesta huolimatta.

– Turussa taloustilanne on edelleen poikkeuksellisen hyvä, sillä telakan tulevaisuuden näkymät ovat myönteisiä eikä rakentamisessakaan juuri näy merkkejä hiipumisesta. Olen todella kiinnostunut näkemään, miten Turun keskustan positiivinen kehitys jatkuu ja kuinka se vaikuttaa Turun toimitilamarkkinaan. Myös Blue Industry Parkin kehittyminen on mielenkiintoista seurattavaa, Julia päättää.

Lue myös:

Hele Kaunismäestä Teknologiakiinteistöjen uusi palvelujohtaja
Anne Laitinen Teknologiakiinteistöjen pääkirjanpitäjäksi
Teknologiakiinteistöihin kahdeksan uutta työntekijää

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä