KampusART-kutsukilpailun taiteilijat on valittu

KampusART-kutsukilpailun taiteilijat on valittu

KampusART-taideohjelman kutsukilpailun tarkoituksena on hakea ideoita taideteoksesta tai teoskokonaisuudesta, joka voidaan toteuttaa Turun tiedepuistoon rakennettavan uuden kampusrakennuksen pihakannelle.

Kutsukilpailun taiteilijat valittiin avoimen portfoliohaun pohjalta. Määräaikaan mennessä saapui 74 portfoliota, joiden joukosta Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemia ja Teknologiakiinteistöt ovat kutsuneet Arja Kärkkäisen, Jukka Lehtisen, Anssi Pulkkisen & Taneli Rautiaisen, Riikka Purosen ja Anu Suhosen ottamaan osaa kutsukilpailuun. Juryyn kuuluvat Turun ammattikorkeakoulun kuvataiteen koulutus- ja tutkimuspäällikkö Taina Erävaara ja Teknologiakiinteistöjen viestintäjohtaja Terhi Marin sekä kuvataiteilijat Heini Aho, Veli Granö ja Jaakko Niemelä.

– Portfolioiden määrä oli ilahduttava ja myös niiden taso oli korkea. Odotan suurella mielenkiinnolla inspiroivia ja oivaltavia teosehdotuksia sekä kovatasoista kilpailua, kertoo taiteellisen työryhmän puheenjohtaja Taina Erävaara.

Portfolioiden määrä oli ilahduttava ja myös niiden taso oli korkea.

Pihakannelle toteutettavan paikkasidonnaisen pysyväluonteisen teoksen tai teoskokonaisuuden toivotaan lisäävän alueen viihtyisyyttä ja luovan paikan identiteettiä. Toivomuksena on, että teos tai teoskokonaisuus ottaa haltuun tilaa ja tuo kontrastia ympäristöönsä sekä huomioi inhimillisyyden ja ekologisuuden näkökulmat. Kilpailun tulokset ratkeavat vuoden 2019 loppuun mennessä. Kutsukilpailun järjestämistä on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Lue myös:
Taiteilijahaku Turun tiedepuistoon tulevalle taideteokselle avautui

Lue myös

BioCityn julkisivu uudistuu

BioCityn julkisivu uudistuu

Miksi Turun tiedepuiston ikoninen toimisto- ja laboratoriorakennus BioCity on huputettu ja mitä hupun takana oikein tapahtuu?

Lue artikkeli
Uutinen
Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen kontille Shiftiin

Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen kontille Shiftiin

Teknologiakiinteistöt on jälleen tänä vuonna mukana businessfestivaali Shiftissä. Shift järjestetään torstaina ja perjantaina Ruissalon telakalla, jonne odotetaan tuhansia kävijöitä startup-yrittäjistä investoreihin.

Lue artikkeli
Uutinen
Rekry: Talouspäällikkö

Rekry: Talouspäällikkö

Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja ulospäinsuuntautunutta talouspäällikköä. Tehtäviisi kuuluu: •    johtaa neljän hengen taloustiimiä •    tuottaa sisäistä ja ulkoista raportointia aina konsernitilinpäätöksestä investointilaskelmiin •    kehittää konsernin raportointia sekä raportointijärjestelmiä •    vastata konsernin...

Lue artikkeli
Uutinen