Kutsu Tauoista hyvinvointia työhön ja vapaalle -webinaariin

Kutsu Tauoista hyvinvointia työhön ja vapaalle -webinaariin

Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen, Werstaan ja Joen asiakkaille tarkoitettuun webinaariin torstaina 6.5.2021 kello 9–9.45. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa hyvinvoinnin kohentaminen työssä ja vapaa-ajalla.

Tilaisuuden aikana käydään muun muassa läpi, mikä on palauttava tauko ja miksi sellaisia kannattaa työpäivän aikana pitää. Saat konkreettisia vinkkejä itsellesi toimivien taukojen löytämiseen, joten varaa muistiinpanovälineet mukaan. Kaikki osallistujat saavat kolmen kuukauden käyttöoikeuden palauttaviin Korpi®-hetkiin ja pääsyn Slack-sovelluksessa toimivaan vertaisyhteisöön.

Puhujina toimivat palautumisen ja hyvinvoinnin asiantuntijat Sampo Pohjola ja Anu Varis Korpi® ForRestilta. Korpi® ForRestin palveluvalikoimaan kuuluu mm. valmennusta ja virtuaalisia metsähetkiä, joissa hyödynnetään luonnon myönteisiä hyvinvointivaikutuksia.

Tilaisuus on ilmainen ja se tuotetaan Vierailukeskus Joesta. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Teknologiakiinteistöt ja Korpi® ForRest. Ilmoittautumislinkki on lähetetty asiakkaille.

Paikka: Zoom-alusta

Aika: Torstaina 6.5.2021 kello 9–9.45

Lue myös

Viisi vinkkiä palauttavien taukotapojen löytämiseen

Viisi vinkkiä palauttavien taukotapojen löytämiseen

Teknologiakiinteistöjen ja Korpi® ForRestin järjestämässä webinaarissa keskusteltiin tauoista osana työpäivää ja jaettiin toimintapoja paremman palautumisen saavuttamiseksi. Tapahtuman vetäneet Sampo Pohjola ja Anu Varis tiivistivät webinaarin annin viideksi vinkiksi, joilla pääset alkuun itsellesi toimivien taukotapojen löytämisessä.

Lue artikkeli
Blogi
Mauno TriviumCity avautui

Mauno TriviumCity avautui

TriviumCityssä sijaitseva ravintola Mauno avautui maanantaina 3.5. Uudistuneessa ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin kello 11-13.00, jonka lisäksi sieltä saa aamu- ja iltapäiväkahveja sekä tarjoiluja kokouksiin.

Lue artikkeli
Uutinen
Tauoista hyvinvointia työhön ja vapaalle

Tauoista hyvinvointia työhön ja vapaalle

Työn tauottaminen muuttuneessa työelämässä on vaikuttanut kaikkien etätyötä tekevien arkeen. Taukojen luonne on muuttunut, ja opettelemme palautumaan uudessa ympäristössä. Kysyimme palautumisen ja mielen hyvinvoinnin lisäämisen asiantuntijoilta Korpi ForRestilta, minkälainen on oikeanlainen tauko ja miten tunnistamme tauon tarpeen?

Lue artikkeli
Blogi