Lounaalla Turku Science Parkissa: Unica Delica

Lounaalla Turku Science Parkissa: Unica Delica

PharmaCityssä on kaksi lounasravintolaa, joista tällä kertaa testattiin opiskelijaruokala Unica Delica. Kiinteistön toisessa ravintolassa Deli Pharmassa käytiin jo alkuvuonna testilounaalla. Testilounaalle lähtivät Janne, Julia ja Jani. Mukaan arvioita kirjaamaan tuli Noora.

– Kello on 11.30 ja täällä on paljon ihmisiä, vaikuttaa suositulta lounaspaikalta, Julia arvioi.

Lounaalla on päivittäin neljä vaihtoehtoa. Salissa on kaksi linjastoa, joissa molemmissa on kaksi vaihtoehtoa. Testipäivän ekstrana oli vielä yksi lisävaihtoehto edelliseltä päivältä jäänyttä ruokaa. Delican lounaaseen kuuluu salaattipöytä ja leipävalikoima. Sen sijaan jälkiruokakahvi tulee ostaa erikseen, mitä testaajat pitivät pienenä miinuksena.

Lounaan lomassa kuultiin paikan historiastakin, sillä Janne kertoi ravintolasalin olevan entinen pankkisali. Ravintolatoimintaa paikalla on ollut 2000-luvun puolivälin jälkeen.

Salaattipöydässä oli porkkanaraastetta, kurkkukuutioita ja vihersalaattia sekä salaatinkastiketta. Syyssesongin hedelmät, tuoreet luumut, olivat mukava lisä.

Perjantaipäivän kunniaksi lounasvaihtoehtoina oli sekä pizza että hampurilainen. Jani valitsi kinkku-ananas-aurajuustopizzan, kun taas Janne päätyi broilerhampurilaiseen.

– Pizzassa on reilusti täytettä: kyllä tällä lähtee nälkä! Ei ollenkaan huono vaihtoehto, tosin aurajuusto oli jäänyt tästä palasta vähiin, Jani kommentoi.

Broilerhampurilainen koostui sämpylän lisäksi jauhetusta pihvistä, sipulista, salsasta ja majoneesista.

– Salsa vaikuttaa itsetehdyltä, mutta siinä saisi olla enemmänkin makua. Paprikamajoneesi on hyvää, Janne sanoi.

Julia valitsi testiin soija-kaalipadan puolukkahillolla. Noora otti neljännen vaihtoehdon eli possuvindaloon.

 – Lounasvaihtoehtoja oli monia, leipä hyvää ja tuoretta. Pata oli kotiruokamainen ja maistuva, mutta salaattipöytä oli melko suppea.

Possuvindaloossa maistuivat lämmittävät itämaiset mausteet.  Vindaloo oli peruslounasruokaa, ja salaatin kanssa annos oli täyttävä.

– Delica on Teknologiakiinteistöjen toimistoa vastapäätä Lemminkäisenkadun toisella puolella, joten ainakaan matka ei ole esteenä! Ihan hyvin täällä voisi poiketa useamminkin lounaalla, miettivät Noora ja Julia.

Unica Delica
Itäinen Pitkäkatu 4

Café: 
ma-to 7.30-15
pe 7.30-14.30

Lounas
ma-to 10.15-14.30
pe 10.15-14

Opiskelijat 2,60€
henkilökunta 6,00€
muut 6,40€

Katso myös:
Kotiruokaa Snack-Cityssä
Unica Mikro - Lounasta, lääkäreitä ja retrotunnelmaa
Edullisesti Sodexossa

 

Lue myös

Viikon vastaantulijana viestintäpäällikkö Marja Piironen Cloettalta

Viikon vastaantulijana viestintäpäällikkö Marja Piironen Cloettalta

Hei, kuka olet ja mitä teet työksesi?

Lue artikkeli
Blogi
ElectroCityssä ja ICT-Cityssä pidettiin poistumisharjoitus

ElectroCityssä ja ICT-Cityssä pidettiin poistumisharjoitus

Turun Teknologiakiinteistöt järjesti poistumisharjoitukset ElectroCityssä ja ICT-Cityssä 18.11.2016 yhdessä turvapalveluja tarjoavan Avarn Securityn kanssa. Poistumisharjoitusten avulla testattiin kiinteistöjen pelastussuunnitelmien toimivuutta ja käyttäjien turvallisuustietoisuutta.

Lue artikkeli
Uutinen
Fölin liikkuva myyntipiste tulee jälleen Turku Science Parkiin

Fölin liikkuva myyntipiste tulee jälleen Turku Science Parkiin

Fölin liikkuva myyntipiste vieraili Turku Science Parkin alueella lokakuussa. Palvelulle oli selvästi kysyntää, ja alueella työskentelevät toivoivat Fölin vierailua myös uudelleen. Bussikortin osto ja lataus on nyt entistä vaivattomampaa, sillä liikkuva myyntipiste vierailee alueen viidessä kiinteistössä 28.11. – 2.12.

Lue artikkeli
Uutinen