Teknologiakiinteistöille uusi asiakkuusjohtaja

Teknologiakiinteistöille uusi asiakkuusjohtaja

Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkuuspäällikkönä vuodesta 2013 työskennellyt Julia Skovbjerg on nimetty yhtiön asiakkuusjohtajaksi. Tehtävään tarvittiin uusi henkilö, koska Teknologiakiinteistöjen asiakkuusjohtajana toiminut Janne Alho siirtyi vetämään Blue Industry Park -alueen kehittämistä Turku Science Park Oy:öön.

Julia Skovbjerg on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Ennen Teknologiakiinteistöihin tuloaan hän työskenteli isännöitsijänä Realia Isännöinti Oy:ssä. Asiakkuusjohtajana Julia vastaa Teknologiakiinteistöjen asiakassuhteista sekä toimii asiakastiimin esimiehenä. Lisäksi hän osallistuu erilaisten kehityshankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen. Saman tien Julia ei kuitenkaan asiakkuusjohtajan tehtäviä aloita, sillä hän on parhaillaan äitiysvapaalla.

- Jatkan samoissa tehtävissä kuin aiemminkin, mutta on mukavaa tarttua lisäksi uusiin haasteisiin. Olen iloinen, että työtäni arvostetaan ja minulle annetaan lisää vastuuta. Juuri nyt nautin kuitenkin vauvan kanssa kotona olosta ja palaan töihin, kun aika sille tuntuu sopivalta, Julia kertoo.

Julian äitiysvapaan ajan asiakkuusjohtajana toimii Hele Kaunismäki. Hele on työskennellyt Teknologiakiinteistössä helmikuusta 2018 vastuualueenaan coworking-tila Werstaan vuokraus ja kehittäminen. Tätä ennen hän toimi Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen projektipäällikkönä Turku Science Park Oy:ssä.

- Leipälajini on projektijohtaminen. Toimitilojen vuokraus on puolestaan tullut minulle tutuksi Werstaan myötä ja hoidan Werstaan asiakkuuksia myös jatkossa muun vuokraustoiminnan ohessa. Tällä kombinaatiolla on hyvä jatkaa uudessa tehtävässä, Hele sanoo.

Hele Kaunismäki on koulutukseltaan filosofian maisteri. Turku Science Park Oy:n lisäksi hän on työskennellyt erilaisissa projektitehtävissä Turun Seudun Kehittämiskeskuksessa ja Turku Touringisssa.

Lue myös

Sporttia parhaalla paikalla -tapahtuma sai korisfanit liikkeelle

Sporttia parhaalla paikalla -tapahtuma sai korisfanit liikkeelle

Sporttia parhaalla paikalla -tapahtumat saivat uuden lajin valikoimaan, kun ensi kertaa järjestetty korisilta houkutteli urheilun ystäviä paikalle BioCityn Maunoon keskiviikkona 24.10. Aluksi Teknologiakiinteistöjen asiakkuuspäällikkö Carita Varjonen toivotti vieraat tervetulleeksi ja kertoi yhtiön ajankohtaisia kuulumisia. Seuraavaksi ääneen pääsivät illan...

Lue artikkeli
Uutinen
Juuso luovii kiinteistöalan verkostoissa

Juuso luovii kiinteistöalan verkostoissa

Kuka olet ja millä asioilla liikut täällä BioCityssä? Olen Juuso Kallio ja olen täällä kokouksessa työasioissa. Työskentelen Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtajana, oma toimistomme sijaitsee keskustassa. Käyn muutaman kerran kuukaudessa täällä tiedepuiston alueella ja asun lähellä, joten olen saanut seurata alueen kehitystä jo useamman vuoden...

Lue artikkeli
Blogi
Kutsu vuoden pelottavimpaan tapahtumaan

Kutsu vuoden pelottavimpaan tapahtumaan

Pimeä ja sokkeloinen autohalli. Nurkkia, joiden takaa voi paljastua mitä tahansa. Kilpailu, jossa tarkoituksena on ratkoa halliin piilotettuja tehtäviä pelkoja ja aikaa uhmaten. Uskallatko?

Lue artikkeli
Tapahtuma