Turkulaisten rakastama Tomi

Turkulaisten rakastama Tomi

Tämän viikon vastaantulija tavattiin lehdistötilaisuudessa Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa.

Hei! Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Tomi Kallio, TPS:n jääkiekkojoukkueen hyökkääjä ja kapteeni. HC TPS ja FC TPS järjestivät Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa yhteisen lehdistötilaisuuden, ja olen paikalla edustamassa joukkuetta. Jalkapallon puolelta paikalla on kapteeni Sami Rähmönen. Joukkueet lanseerasivat yhteisen kausikortin, jolla pääsee katsomaan molempien seurojen otteluita. Tämä on hieno juttu, sillä TPS on samaa suurta seuraperhettä. Monet katsojat haluavat seurata molempia lajeja. Itsekin käyn TPS:n futisotteluissa aina kun mahdollista.

Kuulostaa hyvältä! Eli samalla kortilla pääsee katsomaan kaikki TPS:n jääkiekon ja jalkapallon ottelut?
Kyllä, seurakortilla näkee kaikki joukkueiden kotiottelut. Jääkiekon puolella seurakortilla pääsee Liiga-otteluihin, harjoituspeleihin sekä CHL-otteluihin. Jalkapallon puolella tämä tarkoittaa Veikkausliiga-otteluita, harjoituspelejä sekä Suomen Cupin otteluita. Yhteinen kausikortti vaatii toteutuakseen 500:n yhteisen kausikortin myynnin. Yhteinen kausikorttikampanja on parhaillaan menossa, ja se jatkuu 12.3.2018 asti. Kampanjan toteutuessa kortilla näkee myös HC TPS:n neljännesfinaaleiden 2018 kotiottelut.

Miten paljon pelaajilla on tällaisia edustustilaisuuksia kaukalon ulkopuolella?
Välillä käymme juniorijoukkueiden kiekkokouluissa ja harjoituksissa. Niissä on mukava käydä, sillä lapset ovat erityisen innoissaan näistä päivistä. Myös seuran yhteistyökumppanien ja TPS:n järjestämissä tapahtumissa käydään silloin tällöin.

Onko tiedepuiston alue sinulle tuttu?
Täällä vierailukeskuksessa olen ensimmäistä kertaa, mutta kyllä alue on tuttu. Maunossa olen käynyt ja yrittäjä Kiilin Santtu on tuttu kaveri. Olen myös osakkaana M&M Kuntotalossa, joka avasi uuden toimipisteen vuodenvaihteessa Kupittaan palloiluhallin yhteyteen.

Tällä viikolla vietettiin myös ystävänpäivää, liittyikö siihen jotakin erityistä?
Aamulla nukuin pitkään, sillä tulimme vasta aamuyöllä kotiin Lappeenrannan pelireissulta. Illalla kyllä herkuteltiin koko perheen voimin.

Sinut valittiin hiljattain vuoden turkulaiseksi, onneksi olkoon! Miltä tuntuu?
Aivan mahtavalta, olen todella iloinen ja ylpeä tästä kunniasta! Minua edeltäneet vuoden turkulaiset ovat tehneet todella paljon Turun hyväksi, ja vielä on vähän epätodellinen olo omasta valinnasta.

Jos luistimia ei lasketa, auto, pyörä vai omat jalat?
Auto. Kotoa Turun ja Raision rajalta hallille se on kätevintä. Pelireissut hoituvat julkisilla kulkuvälineillä.

Mitä viikonloppuusi kuuluu jääkiekon lisäksi?
Tosiaan seuraava TPS:n kotiottelu pelataan lauantaina, kun Gatorade Centerillä vastaan tulee Rauman Lukko. Näissä ns. paikallisotteluissa otteluissa on aina hyvä tunnelma. Odotan paljon katsojia myös Raumalta, sillä pelipäivä osuu lauantaiksi. Samoin Lukon kotiotteluissa näkyy paljon TPS-faneja, mikä tuo lisää hyvää fiilistä. Perjantaina on vielä vierasottelu Tapparaa vastaan Tampereella, mutta seuraavan päivän otteluun lähdetään silti täysillä. Myös sunnuntai pyörii jääkiekon ympärillä. Silloin tiedossa on omien treenien lisäksi molempien lasten treenejä ja pelejä.

Kiitos haastattelusta Tomi ja menestystä viikonlopun otteluihin!

Lue myös:
Minulla ei ole sukkahousut liian kireällä
Rohkeiden Ritarien manageri
Tarjoilijasta ravintolakeisariksi

Lue myös

Elokuvapäivä Turun tiedepuistossa 8.3.

Elokuvapäivä Turun tiedepuistossa 8.3.

Koko Turku muuttuu jälleen elokuvanäyttämöksi torstaina 8.3.2018!

Lue artikkeli
Tapahtuma
Hele tuli töihin Teknologiakiinteistöihin

Hele tuli töihin Teknologiakiinteistöihin

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen projektipäällikkönä monelle tutuksi tullut Hele Kaunismäki aloitti helmikuun alussa työt Turun Teknologiakiinteistöissä. Helen tehtävänä on coworking-tila Werstaan vuokraus ja kehittäminen sekä Joen kumppanuussopimuksista vastaaminen. Teknologiakiinteistöt on tuttu aiemmin Turku Science Park Oy:n palkkalistoilla olleelle...

Lue artikkeli
Uutinen
Laskiaistapahtumassa nautittiin luistelusta, hernekeitosta ja laskiaispullasta

Laskiaistapahtumassa nautittiin luistelusta, hernekeitosta ja laskiaispullasta

Teknologiakiinteistöjen laskiaistapahtuma järjestettiin jälleen Kupittaan luistelumadolla ystävänpäivänä 14.2. Maunon hernekeitto ja laskiaispullat maittoivat ulkoilijajoukolle. Kiitos kaikille paikalla olleille!

Lue artikkeli
Uutinen