Tunnelmia Lapsi mukaan töihin -päivästä

Tunnelmia Lapsi mukaan töihin -päivästä

Teknologikiinteistöillä vietettiin tänään Lapsi mukaan töihin -päivää yhteisellä ohjelmalla. Päivään osallistui meiltä paljon lapsia ja aikuisia ja tunnelma oli sen mukainen. 


Päivä alkoi yhteisellä aamupalalla.

Lapsi mukaan töihin -päivää vietetään lasten oikeuksien viikon perjantaina. Päivä tarjoaa mahdollisuuden nostaa esille lasten oikeuksia ja tuoda lasten ääni kuuluviin. Tarkoituksena on myös kertoa lapsille, missä vanhemmat tekevät töitä ja minkälaista työpaikalla on. Toimistossamme kävikin kova vilinä, kun leikit lähtivät käyntiin. 


Ohjeita aarteenetsintään kuunneltiin keskittyneenä.

Meillä aamu alkoi yhteisellä aamupalalla ja toimistoon tutustumisella. Seuraavaksi ohjelmassa oli aarteenmetsästys, jossa etsittiin kirjaimia toimistolta sekä Joen tiloista. Kaikki saivat mukaansa vihjekartan, jonka viimeisenä tehtävänä oli etsiä Joesta Vedenhenki. Vedenhengeltä sai myös palkinnon aarteenmetsästyksen suorittamisesta!

BioCityn aulassa oleva kissa, Joen aulan flyygeli sekä Joen laajennusosan tilat olivat lasten mieleen kiinnostavia vierailupaikkoja.


Joessa Vedenhengeltä sai vinkkejä aarteenmetsästykseen sekä palkinnon, kun oli löytänyt kaikki vihjeet.


Myös toimiston pöytä oli erinomainen paikka piirtelypöydäksi ja värityskuvia väritettiinkin ahkerasti.

Lapsi mukaan töihin -päivää on vietetty Suomessa vuodesta 2016 lähtien, ja sen suosio on kasvanut vuosi vuodelta.  On hienoa päästä osallistumaan ja edistämään hyvää asiaa.

Lue myös:

Saako töissä olla näin kivaa?
Onnellinen mies

Lue myös

Vihersisustusta ja tilakoristelua Kukkakauppa Broncosta

Vihersisustusta ja tilakoristelua Kukkakauppa Broncosta

Kukkakauppa Bronco avasi ovensa tiedepuistoon PharmaCityyn marraskuun alussa. Uuteen kutsuvaan myymälään on helppo löytää, sillä sisäänkäynti sijaitsee helposti katutasossa.

Lue artikkeli
Blogi
Kupittaan palloiluhallin parketin alustaa tutkitaan

Kupittaan palloiluhallin parketin alustaa tutkitaan

Kupittaan palloiluhallin pelikenttien urheiluparkettiin on jouduttu poraamaan reikiä, joiden avulla tutkitaan parketin alustaa.

Lue artikkeli
Uutinen
Tervetuloa joulupuurolle ja glögille 11.12.!

Tervetuloa joulupuurolle ja glögille 11.12.!

Tervetuloa joulupuurolle ja glögille Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen aulaan keskiviikkona 11.12. klo 8.30–10.00!

Lue artikkeli
Tapahtuma