Työhyvinvointia treenaamalla

Työhyvinvointia treenaamalla

Teknologiakiinteistöjen asiakkaille suunnatut yhteistreenit tuovat vaihtelua arkeen ja yhdessä liikkumisen iloa. Jos et ole vielä osallistunut, nyt kannattaa tulla mukaan.

Ulkona treenaaminen lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla; liikuntaa hyvässä seurassa sekä raitista ilmaa toimistolla istumisen vastapainoksi. Ulkotreeneissä ohjelmassa on ollut toiminnallista treeniä, liikkuvuutta, lihaskuntoa välineiden kanssa sekä suosiota saaneita juoksutreenejä. Kaikissa treeneissä liikkeet katsotaan jokaiselle sopivaksi lähtötasosta huolimatta. Osallistua siis kannattaa, vaikka ei olisi aiempaa liikuntataustaa tai ei ole aikaisemmin Tiedepuiston treeneihin osallistunut. 

Ensi viikolla ohjelmassa on lihaskuntoharjoittelua tutun M&M Kuntotalon ohjaajan Lauran johdolla. Jos treeni joudutaan perua huonon sään vuoksi, ilmoitamme siitä tekstiviestillä viimeistään treenipäivän aamuna.

Mitä? Voimatreenit yhdessä Tiedepuistolaisten kanssa
Missä? Ulkona, tapaaminen Kupittaan palloiluhallin edessä.
Haluan mukaan! Tilaa kiinteistötiedotteet ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoitamme joka viikko seuraavan viikon ohjelman. 
Mitä maksaa? Ei mitään!

Lue myös:

Teknologiakiinteistöt tarjoaa asiakkailleen treenit ammattilaisen johdolla koko syksyn ajan
Tiedepuiston treenit liikuttavat
Tiedepuiston treenit pidetään jatkossa ulkona

Lue myös

ArtWorksTSP-hanke tuo taidetta ja taiteilijoita Turun Tiedepuistoon 23.-26.11.2020

ArtWorksTSP-hanke tuo taidetta ja taiteilijoita Turun Tiedepuistoon 23.-26.11.2020

Mitä tapahtuu kun taide, taiteilija ja taiteellinen työ kohtaavat muita luovia prosesseja? Tule paikalle ja koe asia itse!

Lue artikkeli
Uutinen
Cloetta sai makeat tilat EduCitystä

Cloetta sai makeat tilat EduCitystä

Cloetta muutti syyskuun alussa uusiin tiloihin Joukahaisenkadulle valmistuneeseen EduCityyn. TriviumCitystä muuttanut makeistalo sai EduCityssä naapureikseen Nordean, Ewals Cargon sekä tietenkin talon pääkäyttäjän, Turun ammattikorkeakoulun. Kuinka olette viihtyneet uusissa tiloissa, Cloettan viestintäpäällikkö Marja Piironen?

Lue artikkeli
Uutinen
Kuljetko Tiedepuistoon pyörällä? Osallistu kyselyyn!

Kuljetko Tiedepuistoon pyörällä? Osallistu kyselyyn!

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa Kupittaan Tiedepuistossa työskentelevien kiinnostusta uusia pyöräpysäköintimahdollisuuksia kohtaan. Kyselyn ovat projektipajassa toteuttaneet Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat osana Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -hanketta.

Lue artikkeli
Uutinen