Teknologiakiinteistöjen asiakkaat pääsevät nyt maksutta WTC Turun Business Clubin jäseniksi

Teknologiakiinteistöjen asiakkaat pääsevät nyt maksutta WTC Turun Business Clubin jäseniksi

Vierailukeskus Joessa toimivan World Trade Center Turun palvelut tulevat Teknologiakiinteistöjen asiakkaiden käytettäviksi. Mistä tässä on kysymys ja kuka WTC Turun toiminnasta tätä nykyä vastaa?

WTC on toiminut Turun Tiedepuistossa nyt reilut kolme vuotta, jota ennen se sijaitsi pitkään Veistämönaukiolla. Viime keväänä WTC Turku sai myös uudet kasvot, kun yhdistyksen operatiivisena johtajana aloitti Jani Rusi, jonka moni ehkä muistaa myös kilpauimarina. Kuinka WTC:n leipiin hyppääminen aina vain jatkuvan koronakriisin keskellä on sujunut?

– Kiitos hyvin! Siirryin WTC:hen Nordeasta, jossa toimin 2,5 vuotta rahoituspäällikkönä vastuullani alkuvaiheen startupit ympäri Suomea. Ehdin ennen koronan alkua tutustua hiukan ihmisiin ja uuteen työympäristöön Turun Tiedepuistossa. Koronan alettua ryhdyin auttamaan yrityksiä neuvomalla eri tukien hakemisessa sekä esimerkiksi siinä, miten pankin tai Finnveran kanssa kannattaa neuvotella lyhennysvapaista. Syksyllä sain valmiiksi mallin, jolle uutta WTC:n toimintaa aletaan rakentamaan ja oikeastaan toden teolla liikkeelle on päästy nyt vuoden alusta.

WTC:n toiminnan ideana on edistää ulkomaankauppaa eri puolilla maailmaa toimivien paikallisten yhdistysten jäsenten välillä. Käytännössä WTC tarjoaa jäsenyrityksilleen kansainvälisiä kontakteja, ajankohtaista tietoa, tapahtumia ja koulutusta.

Tarjolla on melkoinen määrä lämpimiä diilejä tunnetun WTC-sateenvarjon alla.

– Neuvomme jäsenyrityksiämme erilaisissa kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa, tarjoamme kontakteja ja normaalioloissa järjestämme myös vierailumatkoja. Maailmanlaajuisesti WTC-verkostoon kuuluu noin 700 000 yritystä 92:ssa eri maassa eli tarjolla on melkoinen määrä lämpimiä diilejä tunnetun WTC-sateenvarjon alla, Rusi maalailee.

Eräs WTC:n palveluista on Business Club, joka on tarkoitettu kansainvälistä kauppaa tekeville tai sitä tavoitteleville yrityksille. Tämän vuoden alusta alkaen Teknologiakiinteistöjen asiakkaiden on mahdollista liittyä maksutta Business Clubin jäseniksi.

– Business Clubin jäsenet saavat verkoston ja vertaistuen lisäksi osallistua WTC:n järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Sadalle ensimmäiselle jäsenelle on myös tarjolla kaksi tuntia kansainvälistymiseen tai miksei vaikka rahoitukseenkin liittyvää sparrausta, Rusi päättää.

Lue lisää WTC Turun Business Clubista ja hae jäsenyyttä.

Lue myös:

Teknologiakiinteistöt järjestää kaikille avoimen taidekilpailun – voittajille rahapalkinto
Aulapalvelut mukana kiinteistön arjessa
Turun Tiedepuistoon lisää modernia toimistotilaa

Lue myös

Asiaa parkkihallin elävöittämisprojektista

Asiaa parkkihallin elävöittämisprojektista

Teknologiakiinteistöjen pysäköintihallin elävöittämisprojekti on viime päivinä herättänyt paljon keskustelua. Jotkut ovat pitäneet taideteosten toteuttamisesta maksettavaa palkkiota vaatimattomana suhteessa tekijän työpanokseen. Taiteesta elantonsa saavien on kerrottu joutuneen tottumaan alipalkattuihin projekteihin, jollaisena jotkut nyt kokevat myös...

Lue artikkeli
Blogi
Tiedepuiston treenit jatkuvat – Tule mukaan virtuaaliseen yhteistreeniin!

Tiedepuiston treenit jatkuvat – Tule mukaan virtuaaliseen yhteistreeniin!

Miten tehdä tehokas jumppa kotona? Kaipaatko lisää motivaatiota kuntoiluun? Tule mukaan kohentamaan kuntoasi yhteisiin virtuaalisiin Tiedepuiston treeneihin.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Elävöittämisprojekti Teknologiakiinteistöjen pysäköintihallissa

Elävöittämisprojekti Teknologiakiinteistöjen pysäköintihallissa

Haluatko mukaan luomaan Turun Tiedepuiston parkkihalleista elämyksellisiä taidegallerioita? Hae mukaan Teknologiakiinteistöjen järjestämään projektiin, jonka tarkoituksena on tehdä BioCityn ja DataCityn parkkihalleista viihtyisiä ja kutsuvia kokonaistaideteoksia. Haku on avoin kaikille ja valittavien teosten toteuttajille on luvassa rahapalkinto.

Lue artikkeli
Tapahtuma