Henri Tuominen (vas.) ja Jyrki Kankaanpää ovat Teknologiakiinteistöjen uusia ylläpitoasiantuntijoita.

16.09.2019

Henri ja Jyrki ovat Teknologiakiinteistöjen uudet ylläpitoasiantuntijat

Teknologiakiinteistöjen porukkaan on alkusyksyn aikana saatu kaksi uutta ylläpitoasiantuntijaa, kun Henri Tuominen ja Jyrki Kankaanpää aloittivat työt yhtiön palveluksessa. 

Lisää henkilökuntaa tarvittiin, koska Hemsön Turun kaupungilta ostamat sosiaali- ja terveyskiinteistöt siirtyivät syyskuun alussa Teknologiakiinteistöjen manageroitaviksi. Managerointisopimuksen myötä Teknologiakiinteistöt ryhtyi vastaamaan Hemsön Turun sotekohteiden teknisestä ylläpidosta ja operatiivisesta kiinteistöjohtamisesta.

Elokuussa Teknologiakiinteistöissä työt aloittanut Henri Tuominen on monille Teknologiakiinteistöjen asiakkaille jo entuudestaan tuttu, sillä hän työskenteli aikaisemmin Arkean palveluksessa toimien Teknologiakiinteistöjen aulapalveluiden esimiehenä.

- Siirtyminen Teknologiakiinteistöjen työntekijäksi oli helppoa, koska istuin jo Arkealla työskennellessäni Teknologiakiinteistöjen toimistossa ja ihmiset olivat entuudestaan tuttuja. Nykyisessä työssäni parasta on se, että teemme kaikki yhdessä töitä ja tuki löytyy läheltä, kun sitä tarvitsee. Asun Salossa, mutta työmatkan pituus ei ole rasittanut, koska vastassa on joka päivä loistavat työkaverit. Huumori on parasta lääkettä työssä jaksamiseen ja sitä tässä porukassa riittää, Henri kertoo.

Parasta on se, että teemme kaikki yhdessä töitä ja tuki löytyy läheltä, kun sitä tarvitsee.

Jyrki Kankaanpää taas siirtyi Teknologiakiinteistöihin syyskuun alussa Ikean kiinteistöpäällikön tehtävistä. Mikä sai tunnetun brändin parissa työskennelleen Jyrkin hakeutumaan töihin Teknologiakiinteistöihin ja kuinka syksy tiedepuistossa on käynnistynyt?

- Kaverit kehuivat Teknologiakiinteistöjä ja suosittelivat hakemaan paikkaa. Organisaatio vaikutti nuorekkaalta ja työtehtävät usean eri kiinteistön parissa saivat minut kiinnostumaan työstä. Syksy on alkanut vauhdikkaasti ja olen viihtynyt todella hyvin: työyhteisössä on hyvä henki ja välitön meininki.

Jyrki on koulutukseltaan rakennusinsinööri. Hän asuu perheineen Hirvensalossa ja vapaa-ajallaan hänet löytää useimmiten jäähallista, jonne häntä vie perheen lasten jääkiekkoharrastus.

Lue lisää Teknologiakiinteistöjen aikaisemmista rekrytoinneista täältä.

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä