Teknologiakiinteistöissä vuodesta 2013 työskennellyt Julia Skovbjerg (oik.) on nimetty yhtiön uudeksi asiakkuusjohtajaksi. Tällä hetkellä Julia on äitiysvapaalla, jonka aikana hänen sijaisenaan toimii Hele Kaunismäki.

18.10.2018

Teknologiakiinteistöille uusi asiakkuusjohtaja

Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkuuspäällikkönä vuodesta 2013 työskennellyt Julia Skovbjerg on nimetty yhtiön asiakkuusjohtajaksi. Tehtävään tarvittiin uusi henkilö, koska Teknologiakiinteistöjen asiakkuusjohtajana toiminut Janne Alho siirtyi vetämään Blue Industry Park -alueen kehittämistä Turku Science Park Oy:öön.

Julia Skovbjerg on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Ennen Teknologiakiinteistöihin tuloaan hän työskenteli isännöitsijänä Realia Isännöinti Oy:ssä. Asiakkuusjohtajana Julia vastaa Teknologiakiinteistöjen asiakassuhteista sekä toimii asiakastiimin esimiehenä. Lisäksi hän osallistuu erilaisten kehityshankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen. Saman tien Julia ei kuitenkaan asiakkuusjohtajan tehtäviä aloita, sillä hän on parhaillaan äitiysvapaalla.

- Jatkan samoissa tehtävissä kuin aiemminkin, mutta on mukavaa tarttua lisäksi uusiin haasteisiin. Olen iloinen, että työtäni arvostetaan ja minulle annetaan lisää vastuuta. Juuri nyt nautin kuitenkin vauvan kanssa kotona olosta ja palaan töihin, kun aika sille tuntuu sopivalta, Julia kertoo.

Julian äitiysvapaan ajan asiakkuusjohtajana toimii Hele Kaunismäki. Hele on työskennellyt Teknologiakiinteistössä helmikuusta 2018 vastuualueenaan coworking-tila Werstaan vuokraus ja kehittäminen. Tätä ennen hän toimi Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen projektipäällikkönä Turku Science Park Oy:ssä.

- Leipälajini on projektijohtaminen. Toimitilojen vuokraus on puolestaan tullut minulle tutuksi Werstaan myötä ja hoidan Werstaan asiakkuuksia myös jatkossa muun vuokraustoiminnan ohessa. Tällä kombinaatiolla on hyvä jatkaa uudessa tehtävässä, Hele sanoo.

Hele Kaunismäki on koulutukseltaan filosofian maisteri. Turku Science Park Oy:n lisäksi hän on työskennellyt erilaisissa projektitehtävissä Turun Seudun Kehittämiskeskuksessa ja Turku Touringisssa.

Ota yhteyttä