Videolla konsepteja esittelee Teknologiakiinteistöjen rakennuttajapäällikkö, arkkitehti Anniina Savisalo.

04.01.2022

Video: Tältä näyttävät tulevaisuuden toimitilat

Teknologiakiinteistöt julkaisi viime syksynä uudet sisustuskonseptit, jotka tarjoavat yhtiön asiakkaille valmiiksi mietittyjä sisustuskokonaisuuksia. Nyt konsepteista on julkaistu video, jolla erilaisia tyylejä esittelee yhtiön rakennuttajapäällikkö, arkkitehti Anniina Savisalo.

Teknologiakiinteistöjen edelliset sisustuskonseptit julkaistiin vuonna 2014. Muuttuneen maailmantilanteen myötä konseptit haluttiin luoda uudelleen ja tuoda tyylillisesti tähän päivään.

– Meillä tilasuunnittelu lähtee aina asiakkaan eritystarpeista. Uudistuneiden sisustuskonseptien myötä haluamme tarjota erilaisia vaihtoehtoja siihen, miltä tilat voisivat näyttää.

Videolla Savisalo esittelee konseptien kolme erilaista maailmaa: Runsaudensarven, Vapaudentunteen ja Luonnonrauhan. Jokainen maailma jakautuu vielä kolmeen värimaailmaan, eli erilaisia valmiita tyylejä on yhteensä yhdeksän.

Meidän tavoitteemme on tehdä työelämästä entistä parempaa.

Uusia konsepteja on jo ehditty hyödyntää Teknologiakiinteistöjen omassa projektihuoneessa BioCityn katutasossa, jonka tyyliksi valikoitui Runsaudensarven Rosee-värimaailma. Projektihuoneessa ovat esillä kaikki konsepteihin kuuluvat materiaalit ja siellä myös asiakkaat pääsevät tutustumaan vaihtoehtoihin.

– Meidän tavoitteemme on tehdä työelämästä entistä parempaa. Laadukkaat ja viihtyisät tilat ovat olennainen osa työpaikan vetovoimaa ja työssäjaksamista. Valmiit vaihtoedot ja ammattilaisten tekemät suunnitelmat varmistavat, että tiloista tulee toimivat ja miellyttävät, Savisalo päättää.

Lue myös:

Teknologiakiinteistöjen uudet sisustuskonseptit murtavat käsityksiä perinteisestä toimistosta
Teknologiakiinteistöjen sisustusarkkitehti Sofia Humalisto oppi Italiassa jotakin mitä Suomessa ei yleensä osata
Tutustu EduCityyn uudella videolla

Ota yhteyttä