Teknologiakiinteistöjen arkkitehti ja rakennuttajapäällikkö Anniina Savisalo vie katsojat videolla tutustumiskierrokselle EduCityyn. Savisalo on ollut mukana hankkeessa sen alusta lähtien, aluksi suunnittelijana ja myöhemmin rakennuttajapäällikkönä.

27.11.2020

Tutustu EduCityyn uudella videolla

Teknologiakiinteistöjen uusimmasta kiinteistöstä EduCitystä on julkaistu video, jolla yhtiön arkkitehti ja rakennuttajapäällikkö Anniina Savisalo kertoo hankkeesta ja sen toteutuksesta.

EduCity valmistui kesällä 2020 ja sen pääkäyttäjä on Turun ammattikorkeakoulu. Lisäksi rakennuksessa toimivat Cloetta, Nordea, Unica ja Ewals Cargo.

– EduCityssä on reilut 20 000 neliömetriä tilaa ja seitsemän kerrosta. Rakennuksen suunnitteluperiaate oli, että tilat kiertyvät korkean keskusaulan ympärille. Aulassa toteutuu ajatuksemme yhteisöllisyydestä erityisen hyvin, koska talon eri käyttäjät voivat spontaanisti kohdata aulassa, kertoo Savisalo.

Eräs rakennuksen erikoisuuksista on liukumäki, jota pitkin pääsee ensimmäisestä kerroksesta katutasoon. Iso osa talon identiteettiä ovat myös terassit, joita on talon jokaisessa kerroksessa.

– ­Koska käytimme koko tontin pinta-alan pohjakerroksella, halusimme saada ulkotilaa kerroksiin nostamalle sen ylös. Toiveemme on, että terasseja käytetään sekä opiskeluun että työntekoon.

Katso video klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Lue myös:

Teknologiakiinteistöjen ja Turun ammattikorkeakoulun suurhanke EduCity valmistui
Noora Schroderuksen ”PIQUE-NIQUE” toi palan paratiisia EduCityyn
Joko sinä olet kokenut tämän? Stig Baumgartnerin Säähavaintoja vie kasvotusten sään ja maailman kanssa

 

Ota yhteyttä