Alussa olivat huoneistot, eripura – ja Mikko

Turun Teknologiakiinteistöt sai alkunsa vuonna 2010 tarpeesta kehittää Turun Tiedepuistoa. Alueella sijaitsevien toimitilojen vetovoima oli vähentynyt ja vuokrat junnasivat paikoillaan. Tilojen omistus oli jakautunut useille tahoille, jotka kilpailivat samoista asiakkaista eivätkä halunneet investoida kiinteistöjen kehittämiseen.

Eräs alueen suurista omistajista, Turun kaupunki, etunenässään Teknologiakiinteistöjen nykyinen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen, näki kuitenkin uinuvan alueen potentiaalin. Niinpä kiinteistöjen omistus päätettiin koota yhteen yhtiöön, joka alkoi investoida huoneistojen lisäksi myös koko kaupunginosan kehittämiseen. Syntyi Turun Teknologiakiinteistöt, jonka tavoitteena oli tehdä Turun Tiedepuistosta Suomen vetovoimaisin ympäristö yrityksille ja yhteisöille.

Nykysisin meillä on yli 300 asiakasta, ja omistamme noin 150 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa Tiedepuiston ja Itäharjun alueella. Työllistämme 36 ihmistä, joiden päämääränä on tehdä tiloissamme työskentelevien ihmisten työelämästä entistä parempaa. 

Koko Teknologiakiinteistöjen tarinan voit lukea täältä.

Unelmana kannustava työelämä

Missio
Meidän tehtävämme on parantaa työelämää. Tilamme, palvelumme ja koko Tiedepuistossa toimiva yhteisö ovat olemassa, jotta sinä ja työkaverisi viihtyisitte työpaikallanne ja saisitte aikaan yhä parempia tuloksia.

Visio
Unelmamme on, että jokainen ihminen saisi työskennellä ympäristössä, joka inspiroi ja kannustaa ylittämään itsensä. Uskomme, että tarjoamalla asiakkaillemme kaiken osaamisemme työelämästä, olemme askeleen lähempänä tämän unelman toteutumista.

Arvot joihin toimintamme pohjautuu

Innovatiivisuus
Innovatiivisuus on meille luovia ratkaisuja, villejä ideoita sekä uusia tapoja tehdä asioita. Se on avoimuutta erilaisille mahdollisuuksille ja herkkiä korvia asiakkaiden toiveille.

Vastuullisuus
Vastuullisuus tarkoittaa meille kaikkea sähkön säästöstä ympäristösertifikaattien mukaiseen rakentamiseen. Se on tasavertaista kumppanuutta, hyvää hallintoa ja joustavia järjestelyjä. Se on joukkoliikennettä, kestäviä materiaalivalintoja ja hyvää henkilöstöpolitiikkaa. Vastuullisuudesta kerromme lisää täällä.

Positiivisuus
Positiivisuus on meille optimistista asennetta, avarakatseisuutta ja innostusta. Se on luottamusta, rakentavaa suhtautumista sekä halua keskittyä ongelmien sijaan niiden ratkaisemiseen.

Avoimuus
Avoimuus tarkoittaa meille läpinäkyvää toimintaa, aktiivista tiedotusta sekä kaupunkilaisten ottamista mukaan yhtiön päivittäiseen tekemiseen ja tulevaisuuden kehittämiseen. Se on myös helppoa saavutettavuutta, avointa neuvottelukulttuuria ja kiinnostusta kaikkien mielipiteitä kohtaan.

Ota yhteyttä