Kulunvalvonta

Kulunvalvonnasta Turun Teknologiakiinteistöjen tiloissa vastaa Are Oy. Kaikilla vuokralaisilla on nimetty avainhenkilö, jolla on oikeus tilata avaimia organisaation työntekijöille. Kaikki avaimiin ja kulkutunnisteisiin liittyvät pyynnöt tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen avaimet(a)teknologiakiinteistot.fi. Avaimet tehdään valmiiksi kolmen arkipäivän kuluessa tilauksesta ja kulkutunnisteet aktivoidaan 48 tunnin kuluessa.

Avaimet ja kulkutunnisteet noudetaan ja palautetaan ElectroCityn aulapalveluun arkisin kello 8-16 välisenä aikana. Valmiista kulkutunnisteista ilmoitetaan aina tilaajalle sähköpostitse ja nimetyt avaimet luovutetaan henkilöllisyystodistusta vastaan.

Turvallisuus

Turvallisuudesta ja järjestyksestä Turun Teknologiakiinteistöjen tiloissa vastaa vartiointipalvelu Avarn Security. Vartiointipalvelu on tavoitettavissa ympäri vuorokauden auki olevasta päivystysnumerosta 010 620 2000.

Hätätilanteita varten jokaisesta kiinteistöstä on olemassa pelastussuunnitelma, josta löytyvät vaaratilanteita koskevat ohjeet sekä kiinteistökohtaiset kokoontumispaikat. Linkki kunkin kiinteistön pelastussuunnitelmaan löytyy alta.

BioCityn pelastussuunnitelma

Lue lisää

CivilCityn pelastussuunnitelma

Lue lisää

DataCityn pelastussuunnitelma

Lue lisää

EduCityn pelastussuunnitelma

Lue lisää

ElectroCityn pelastussuunnitelma

Lue lisää

ICT-Cityn pelastussuunnitelma

Lue lisää

InfraCityn pelastussuunnitelma

Lue lisää

PharmaCityn pelastussuunnitelma

Lue lisää

Kupittaan paviljongin pelastussuunnitelma

Lue lisää

TriviumCityn pelastussuunnitelma

Lue lisää