Alussa olivat huoneistot

Teknologiakiinteistöt sai alkunsa vuonna 2010 tarpeesta kehittää Turun Tiedepuistoa. Alueella sijaitsevien toimitilojen vetovoima oli vähentynyt ja vuokrat junnasivat paikoillaan. Tilojen omistus oli jakautunut useille tahoille, jotka kilpailivat samoista asiakkaista eivätkä halunneet investoida kiinteistöjen kehittämiseen.

Eräs alueen suurista omistajista, Turun kaupunki, etunenässään Teknologiakiinteistöjen nykyinen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen, näki kuitenkin uinuvan alueen potentiaalin. Niinpä kiinteistöjen omistus päätettiin koota yhteen yhtiöön, joka alkoi investoida huoneistojen lisäksi koko kaupunginosan kehittämiseen. Syntyi Turun Teknologiakiinteistöt, jonka tavoitteena oli tehdä Turun Tiedepuistosta Suomen vetovoimaisin ympäristö yrityksille ja yhteisöille.

Nykyisin yhtiöllä on yli 300 asiakasta, ja se omistaa noin 160 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa Tiedepuiston ja Itäharjun alueella. Teknologiakiinteistöt työllistää 50 ihmistä, joiden päämääränä on tehdä työelämästä entistä parempaa.

Unelmana kannustava työelämä

Missio

Meidän tehtävämme on parantaa työelämää. Tilamme, palvelumme ja koko Tiedepuistossa toimiva yhteisö ovat olemassa, jotta sinä ja työkaverisi viihtyisitte työpaikallanne ja saisitte aikaan yhä parempia tuloksia.

Visio

Unelmamme on, että jokainen ihminen saisi työskennellä ympäristössä, joka inspiroi ja kannustaa ylittämään itsensä. Uskomme, että tarjoamalla asiakkaillemme kaiken osaamisemme työelämästä, olemme askeleen lähempänä tämän unelman toteutumista.

Arvot joihin toimintamme pohjautuu

Innovatiivisuus

Innovatiivisuus on meille luovia ratkaisuja, villejä ideoita sekä uusia tapoja tehdä asioita. Se on avoimuutta erilaisille mahdollisuuksille ja herkkiä korvia asiakkaiden toiveille.

Vastuullisuus

Vastuullisuus tarkoittaa meille kaikkea sähkön säästöstä ympäristösertifikaattien mukaiseen rakentamiseen. Se on tasavertaista kumppanuutta, hyvää hallintoa ja joustavia järjestelyjä. Se on joukkoliikennettä, kestäviä materiaalivalintoja ja hyvää henkilöstöpolitiikkaa.

Lue lisää

Positiivisuus

Positiivisuus on meille optimistista asennetta, avarakatseisuutta ja innostusta. Se on luottamusta, rakentavaa suhtautumista sekä halua keskittyä ongelmien sijaan niiden ratkaisemiseen.

Avoimuus

Avoimuus tarkoittaa meille läpinäkyvää toimintaa, aktiivista tiedotusta sekä kaupunkilaisten ottamista mukaan yhtiön päivittäiseen tekemiseen ja tulevaisuuden kehittämiseen. Se on myös helppoa saavutettavuutta, avointa neuvottelukulttuuria ja kiinnostusta kaikkien mielipiteitä kohtaan.