Aulapalveluiden toiminta palautuu normaaliksi - postinjakeluun pieniä muutoksia

Aulapalveluiden toiminta palautuu normaaliksi - postinjakeluun pieniä muutoksia

Kevään jälkeen aulapalvelut ovat toimineet keskitetysti Teknologiakiinteistöjen toimistolta ja BioCityn aulapalvelupisteestä käsin. Syyskuun aikana toiminnot on palautettu normaaleiksi ja lokakuusta alkaen kaikki aulapalvelupisteet ovat auki kuten ennenkin.

Turvallisuus aulapalveluissa asioidessa
Henkilökunnan palatessa normaalisti aulapalvelupisteille, halutaan turvallisuuteen kiinnittää erityistä huomiota. Auloihin on asennettu suojalasit, jotka suojaavat asiakasta ja aulapalvelutyöntekijää asioinnin aikana. Suosittelemme maskeja käytettäväksi THL:n ohjeiden mukaan, eli silloin kun lähikontakteilta on vaikea välttyä. Aulapalvelussa asioidessa on huomioitava myös riittävät turvavälit. Jos aulatilassa on jo ruuhkaa, omaa vuoroa kannattaa odottaa ulkopuolella. Kaikista auloista sekä kiinteistöjen sisäänkäynneiltä löytyy myös käsiendesinfiointiainetta.

Avaimet keskitetysti BioCitystä
Jatkossa kaikki vuokralaisillemme luovutettavat avaimet haetaan BioCityn aulapalvelupisteeltä. Väliaikaiset avaimet esimerkiksi ElectroCityn Werstaalle sekä ElectroCityn ensimmäisen kerroksen kokoustiloihin löytyvät jatkossakin ElectroCityn aulapalvelusta.

Postinjakelussa pieniä muutoksia
Maanantaista 28.9. alkaen postinjakeluun tulee pieniä muutoksia. Posti ei enää toimita postia kaikkiin aulapisteisiin erikseen, vaan saapuva posti tuodaan keskitetysti ElectroCityn aulapalvelupisteelle. ElectroCitystä posti jaetaan normaalisti kaikille asiakkaillemme. Asiakkaat, jotka ovat tähänkin asti noutaneet postinsa aulapalvelupisteeltä - esimerkiksi Werstaiden mobiiliasiakkaat – voivat noutaa postin jatkossa normaalisti tutusta aulapalvelupisteestä. Saapuvat pakettilähetykset kulkevat kuten ennenkin.

Aulapalvelussa asioidessa on huomioitava myös riittävät turvavälit. Jos aulatilassa on jo ruuhkaa, omaa vuoroa kannattaa odottaa ulkopuolella.

Lähtevän postin voi tuoda normaalisti lähimpään aulapalvelupisteeseen. Iltapäivällä lähtevä posti haetaan kootusti ElectroCitystä. Jotta kirje ehtii saman päivän postikuljetukseen, on se oltava tuotu lähimpään aulapalvelupisteeseen viimeistään kello 14.30. Kaikki lähtevät pakettilähetykset on tuotava jatkossa ElectroCityn aulaan. Muutos koskee vain Postin pakettilähetyksiä, eikä sillä ole vaikutusta muiden palveluntuottajien toimituksiin.

Aulapalveluiden yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.

Lue lisää:

Joko sinä olet kokenut tämän? Stig Baumgartnerin Säähavaintoja vie kasvotusten sään ja maailman kanssa
Kummelimies taidetta etsimässä
Teknologiakiinteistöjen ja Turun ammattikorkeakoulun suurhanke EduCity valmistui

Lue myös

Harjoittelupaikka sisustussuunnittelun tai sisustusarkkitehtuurin opiskelijalle

Harjoittelupaikka sisustussuunnittelun tai sisustusarkkitehtuurin opiskelijalle

Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, minkälaisissa tiloissa ihmiset työskentelevät?

Lue artikkeli
Uutinen
Ravintola Maunossa asioineella henkilöllä on todettu koronavirustartunta

Ravintola Maunossa asioineella henkilöllä on todettu koronavirustartunta

BioCityssä sijaitsevassa ravintola Maunossa asioineella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Covid-19-virus todettiin henkilöllä, joka on käynyt Mauno BioCityssä tiistaina 29.9. kello 12.45–13.15. Sairastuneella henkilöllä ei ollut käytössään Koronavilkku-sovellusta.

Lue artikkeli
Uutinen
Mahdollisuus seisahtua

Mahdollisuus seisahtua

Alla vaahterapuun. Melodia Aikakoneen ysärihitistä alkoi soida päässäni, kun kohtasin saaristoretkellä tuon ylvään lehtipuun. Sen suuret vihreät lehdet olivat täydentyneet punaisen ja keltaisen eri sävyillä ja vahvasta tummasta rungosta se ulotti oksat niin korkealle kuin pitkällekin. Näky oli pysäyttävä, mutta näkyäkseen se vaatii...

Lue artikkeli
Blogi