Cloetta sai makeat tilat EduCitystä

Cloetta sai makeat tilat EduCitystä

Cloetta muutti syyskuun alussa uusiin tiloihin Joukahaisenkadulle valmistuneeseen EduCityyn. TriviumCitystä muuttanut makeistalo sai EduCityssä naapureikseen Nordean, Ewals Cargon sekä tietenkin talon pääkäyttäjän, Turun ammattikorkeakoulun. Kuinka olette viihtyneet uusissa tiloissa, Cloettan viestintäpäällikkö Marja Piironen?

– Erittäin hyvin! Olemme olleet todella tyytyväisiä uusiin tiloihin. On ihanaa, kun voi mennä ulos terassille haukkaamaan happea ja ihailemaan Kupittaanpuistoon aukeavaa maisemaa. Myös tilan avaruus on mahtavaa, Piironen kertoo.

Cloettan toimistoa EduCityssä
Cloettan toimisto on avara ja korkea.

Tilan avaruus yllätti 

Cloetta työllistää Suomessa 230 ihmistä, joista 90 työskentelee Turussa. Uudessa toimistossa tilaa on reilut 1300 neliömetriä, mikä on lähes 300 neliömetriä vähemmän kuin vanhassa toimistossa oli. Kuinka onnistuitte pienentämään tilojanne vaikka työntekijämääräänne on pysynyt samana?

– Uudessa toimistossamme tila on käytetty huomattavasti tehokkaammin kuin vanhassa ja tilat tuntuvat jopa suuremmilta kuin TriviumCityssä, jossa toimimme kolmessa eri kerroksessa. Toimistomme on suunniteltu siten, että jokaisella työntekijällämme on oma työpiste, jossa on seinäke antamassa omaa rauhaa. Työskentelemme tiimeissä, joten halusimme sijoittaa työpisteet tiimeittäin.

Valittu järjestely on osoittautunut toimivaksi myös koronatilanteessa työskentelyyn.

– Toimistollamme on koronan vuoksi paikalla kerrallaan vain 40 ihmistä. Omien työpisteiden ansiosta kenenkään ei tarvitse lähteä vaeltamaan ympäri toimistoa etsimässä paikkaa ja jokainen voi pitää huolta omasta työpisteestään. Tällä tavoin pystymme myös vähentämään liikennettä toimiston sisällä.

Cloettan makeisia
Toimistossa on tietenkin esillä Cloettan tuotteita.

Cloetta oli mukana tilojensa suunnittelussa alusta alkaen, joten pohjaa muokattiin yrityksen tarpeisiin ja muun muassa neuvotteluhuoneet suunniteltiin Cloettan eri brändien mukaisiksi. Hiljaisia huoneita Cloettalle tehtiin kymmenen ja niiden suunnitteluun pääsi henkilökuntakin osallistumaan. Henkilökuntaa sitoutettiin muuttoon myös tiedottamalla jatkuvasti rakentamisen etenemisestä ja jakamalla videoita työmaalta.

Keskellä kaikkea

Tiedepuistossa Cloettaa viehättää erityisesti sijainti ja kaiken keskipisteessä oleminen.

– Tänne on lyhyt matka riippumatta siitä, missä päin Turun seutua asuu, ja Helsinkiin on helppo lähteä. Meillä työnantaja tarjoaa parkkipaikat koko henkilökunnalle, joten pysäköintikin on vaivatonta. Vaikka TriviumCity on aivan tässä lähellä, koemme nyt olevamme vielä enemmän alueen ytimessä. On ihanaa olla opiskelijoiden keskellä ja suunnitelmissamme on järjestää jotakin yhdessä opiskelijoiden kanssa, kunhan koronatilanne sen sallii.

Pastilleista tehty Urho Kekkosen muotokuva
Sisu-pastilleista tehty Urho Kekkosen muotokuva on löytänyt paikkansa myös uudesta toimistosta.

Myös lähialueen lounaspaikat niittävät Cloettassa kiitosta.

– Olemme todella tyytyväisiä EduCityssä sijaitsevaan Unicaan, jossa on joka päivä tarjolla useita lounasvaihtoehtoja. Lisäksi tästä läheltä löytyvät VG Wok, Taito, China Jade, Antelli ja Bistro Elli, eli hyvien patojen äärellä ollaan, Piironen päättää.

Työskenteletkö EduCityssä? Tilaa EduCityä koskevat kiinteistötiedotteet, jolloin pysyt kartalla erilaisista kiinteistöä koskevista asioista ja saat kutsuja mm. tiistaisin järjestettäviin Tiedepuiston treeneihin.

Lue myös:

Kisälli ja Kaivomestari toivat afterworkin keskelle Tiedepuistoa
Nordea avasi uuden osaamiskeskuksen Turun Tiedepuistoon
Teknologiakiinteistöjen ja Turun ammattikorkeakoulun suurhanke EduCity valmistui

Lue myös

Toiminnallinen taideteos Kasvikupla BioCityn aulaan joulukuussa

Toiminnallinen taideteos Kasvikupla BioCityn aulaan joulukuussa

Haluaisitko kohdata työpäivän lomassa oraakkelin, osallistua kasvijameihin tai löytää sisäisen kasvi-instrumentalistisi? Joulukuussa BioCityn aulaan tulevassa toiminnallisessa Kasvikupla-taideteoksessa tämä on mahdollista.

Lue artikkeli
Uutinen
ArtWorksTSP-hanke tuo taidetta ja taiteilijoita Turun Tiedepuistoon 23.-26.11.2020

ArtWorksTSP-hanke tuo taidetta ja taiteilijoita Turun Tiedepuistoon 23.-26.11.2020

Mitä tapahtuu kun taide, taiteilija ja taiteellinen työ kohtaavat muita luovia prosesseja? Tule paikalle ja koe asia itse!

Lue artikkeli
Uutinen
Työhyvinvointia treenaamalla

Työhyvinvointia treenaamalla

Teknologiakiinteistöjen asiakkaille suunnatut yhteistreenit tuovat vaihtelua arkeen ja yhdessä liikkumisen iloa. Jos et ole vielä osallistunut, nyt kannattaa tulla mukaan.

Lue artikkeli
Tapahtuma