ElectroCityn korjaustyöt valmistuivat

ElectroCityn korjaustyöt valmistuivat

Kesäkuussa ElectroCityssä sattuneen tulipalon korjaustyöt on saatu valmiiksi ja ElectroCity on luovutettu urakoitsijalta takaisin Teknologiakiinteistöille. Arvioitu käyttöönottopäivä saneeratuille tiloille on 4.1.2021.

ElectroCityn katolla syttyi 17.6. kattotöistä alkunsa saanut tulipalo, joka aiheutti savu- ja vesivahinkoja eri puolille rakennusta. Valtaosaan tiloista Teknologiakiinteistöjen asiakkaat pääsivät palaamaan jo elokuussa, mutta osa tiloista jouduttiin uusimaan kokonaan.

– Palon sammutusvaiheessa vettä valui runsaasti rakennuksen BioCityn suuntaisen julkisivurakenteen väliin, joka jouduttiin uusimaan kokonaan. Myös rakennuksen sisällä remontit keskittyivät tiloihin, joihin sammutusvettä oli valunut, kertoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Korjauksesta vastasi kiinteistön vuosina 2015-2016 saneerannut Rakennustoimisto Laamo. Työt valmistuivat etuajassa ja hanke oli mallisuoritus yhteistyön sujuvuudesta, Lehtinen kiittelee.

– Korjaustyöt ja niitä edeltäneet tutkimukset sujuivat erinomaisesti, mistä pitää kiittää yhteistyökumppaneidemme valtavaa työpanosta. Saneerauksen sujuvuutta helpotti myös se, että hankkeessa urakoitsijana toiminut Laamo tunsi rakennuksen jo entuudestaan.

Tilojen kalustus ja muutot voidaan aloittaa heti viimeisten ilmanlaatumittausten tulosten valmistuttua. Arvio on, että käyttäjät pääsevät palaamaan tiloihin 4.1.2021.

Lue myös:

ElectroCity on saatu pääosin avattua
ElectroCityssä oli tulipalo

Lue myös

Turun Tiedepuistoon lisää modernia toimistotilaa

Turun Tiedepuistoon lisää modernia toimistotilaa

Turun Teknologiakiinteistöt ja rakennusliike NCC ovat solmineet hankekehitysvaiheen sopimuksen koskien uuden toimistorakennuksen toteuttamista Turun Tiedepuistoon osoitteeseen Lemminkäisenkatu 20-22.

Lue artikkeli
Uutinen
Parasta joulua!

Parasta joulua!

Vaikka vuosi 2020 oli monessa mielessä sellainen, että useimmat meistä toivoisivat sen olleen vain pahaa unta, ei niin huonoa, etteikö aina jotain hyvääkin.

Lue artikkeli
Uutinen
Juoksuradoilta Tiedepuiston aitiopaikalle

Juoksuradoilta Tiedepuiston aitiopaikalle

Teknologiakiinteistöissä on ehtinyt muodostua jo epäviralliseksi tavaksi, että koronatilanne patistaa asiakkuustiimin uudet jäsenet toimistolta koteihin pian työssä aloittamisen jälkeen. Keväällä tämän koki Juhani ja joulukuussa uusi asiakkuuspäällikkö Tinet Santalahti, kun Teknologiakiinteistöt siirtyi loppuvuodeksi etätöihin. Mitä kuuluu,...

Lue artikkeli
Uutinen