Juhani aloitti työt Teknologiakiinteistöissä juuri ennen koronapandemiaa – yksi asia yllätti

Juhani aloitti työt Teknologiakiinteistöissä juuri ennen koronapandemiaa – yksi asia yllätti

Teknologiakiinteistöjen asiakkuustiimiin saatiin keväällä uusi vahvistus, kun Juhani Elia palkattiin yhtiöön asiakkuuspäälliköksi. Juhani ehti työskennellä Teknologiakiinteistöjen toimistolla kuukauden päivät, kunnes etätyösuositus ajoi hänet ja muut yhtiön työntekijät koteihinsa. Miltä tuntui aloittaa uudessa työssä juuri ennen koronapandemian alkua, Juhani?

– Ehdin perehtyä töihini ja Teknologiakiinteistöihin hiukan ennen kuin etätyöt alkoivat, mikä helpotti suuresti. Etätöiden aikana pidimme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja muihin Teknologiakiinteistöjen työntekijöihin Teamsin välityksellä, joten yksinäiseksi ei oloa tarvinnut missään vaiheessa tuntea. Tehtävien sisällöt vain muuttuivat jonkin verran koronan aiheuttamien haasteiden myötä.

Muutostöitä ja uusia asiakkaita
Juhani siirtyi Teknologiakiinteistöihin Lowellista, jossa hän työskenteli vuosia erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Mukaan tarttui osaamista etenkin asiakkaiden kohtaamisesta eikä hänen positiivinen asenteensa ole jäänyt Teknologiakiinteistöjenkään asiakkailta huomaamatta.

– Vastaan Teknologiakiinteistöissä toimitilojen vuokrauksesta ja asiakkaitani ovat kaikki muut paitsi Werstaan tiloissa toimivat yritykset ja organisaatiot. Paljon aikaa kuluu nykyisten vuokralaisten muutostöiden parissa, mutta luonnollisesti esittelen Teknologiakiinteistöjen tarjoamia vaihtoehtoja myös potentiaaliselle uusille asiakkaille.

Käyttäjäkokemukseen panostaminen yllätti
Juhani on koulutukseltaan kauppatieteiden kandidaatti ja hänen suunnitelmissaan siintää saattaa opinnot loppuun ensi vuoden aikana. Kiireisenä Juhanin pitävät työn lisäksi perhe, johon kuuluvat vaimo ja kaksi lasta sekä harrastukset, joista etenkin erilaiset pallopelit ovat lähellä Juhanin sydäntä. Aivan pystymetsästä Juhani ei kiinteistöalalle siirtynyt, sillä kaiken muun ohella hän on ehtinyt tehdä myös pienimuotoista kiinteistökonsultointia.

Teknologiakiinteistöissä pääsen tekemään päätoimisesti sitä mitä haluan työkseni tehdä.

– Olen tehnyt opiskeluajoista lähtien sivutoimisesti toimitilojen vuokra- ja myyntivälitystä. Teknologiakiinteistöissä pääsen tekemään päätoimisesti sitä mitä haluan työkseni tehdä. Yllätyin työt aloitettuani siitä, kuinka kokonaisvaltaisesti yhtiössä tehdään töitä asiakkaiden henkilöstön hyvinvoinnin huomioimiseksi. Esimerkiksi arkkitehdin läsnäololla toimitilaneuvotteluissa on suuri merkitys tilan käyttäjäkokemuksen ja viihtyisyyden luomisessa, Juhani kertoo.

Käynnissä neuvotteluja uudishankkeesta
Tällä hetkellä Juhanin työpäivät kuluvat pitkälti Teknologiakiinteistöjen järjestelmäkehityshankkeen parissa. Lisäksi työtä tuottavat koronasta ja ElectroCityn tulipalosta aiheutuneet erikoisjärjestelyt. Poikkeuksellisista oloista huolimatta uusia toimitiloja Teknologiakiinteistöiltä tiedustellaan tasaiseen tahtiin.

– Tällä hetkellä meiltä kysellään eniten 50-100 neliömetrin suuruisia toimistoja. Monet vapaista tiloistamme toimivat parhaillaan ElectroCityn asiakkaiden väistötiloina. Lisää tiloja on kuitenkin luvassa, sillä toiveissamme on toteuttaa Lemminkäisenkadulle samanlainen rakennus kuin kortteliin juuri valmistunut EduCity on. Käymme parhaillamme urakka- ja käyttäjäneuvotteluja hankkeesta ja jos kaikki menee suunnitellusti, rakentamaan päästään ensi vuoden aikana, Juhani päättää.

Lue myös:

Saako töissä olla näin kivaa?
Julia Skovbjerg aloitti työt asiakkuusjohtajana
Hele Kaunismäestä Teknologiakiinteistöjen uusi palvelujohtaja

Lue myös

Tiedepuiston treeneissä huolletaan ensi viikolla kehoa!

Tiedepuiston treeneissä huolletaan ensi viikolla kehoa!

Oletko jumissa viime viikon ulkotreenistä? Skippaatko usein venyttelyn jumpan jälkeen? Toiminnallisella ulkotreenillä alkaneet yhteistreenit jatkuvat ensi viikolla aktiivisella kehonhuollolla.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Teknologiakiinteistöjen ja Turun ammattikorkeakoulun suurhanke EduCity valmistui

Teknologiakiinteistöjen ja Turun ammattikorkeakoulun suurhanke EduCity valmistui

Teknologiakiinteistöt rakennutti Turun ammattikorkeakoululle uuden kampusrakennuksen, johon muuttavat ammattikorkeakoulun lisäksi Nordea, Cloetta, Unica ja Ewals Cargo.

Lue artikkeli
Uutinen
Yritysten hiilijalanjälkeä mitataan nyt CarbonWise-hankkeessa

Yritysten hiilijalanjälkeä mitataan nyt CarbonWise-hankkeessa

Oletko ajan tasalla yrityksesi tuottamasta hiilijalanjäljestä? Haluatko olla kärkijoukoissa ilmastonmuutoksen torjunnassa ja hiilikompensoinnin tulevaisuuden ratkaisuissa?

Lue artikkeli
Uutinen