Juoksuradoilta Tiedepuiston aitiopaikalle

Juoksuradoilta Tiedepuiston aitiopaikalle

Teknologiakiinteistöissä on ehtinyt muodostua jo epäviralliseksi tavaksi, että koronatilanne patistaa asiakkuustiimin uudet jäsenet toimistolta koteihin pian työssä aloittamisen jälkeen. Keväällä tämän koki Juhani ja joulukuussa uusi asiakkuuspäällikkö Tinet Santalahti, kun Teknologiakiinteistöt siirtyi loppuvuodeksi etätöihin. Mitä kuuluu, Tinet?

– Hyvää kuuluu, kiitos kysymästä. Parin toimistolla vietetyn viikon aikana olen ehtinyt hyvin tutustua vuokrasopimuksiin, järjestelmiin ja työyhteisöön. Omiakin keissejä olen jo saanut hoidettavakseni. Etätöihin jäämisestä en siis ole huolissani.

Myönteisiä näkymiä

Koronatilanne on kuluneen vuoden aikana mutkistanut monien työtilannetta. Asiakkuustiimille tauti ei kuitenkaan ole tuottanut pelkkää kurjuutta, kuten Tinet on nopeasti huomannut.

– Paljon on puhuttu koronan tuhoisasta vaikutuksesta taloudelle, eikä Tiedepuistossakaan tältä ole säästytty. Samaan hengenvetoon on todettava, että useiden asiakkaidemme tilatarpeet ovat itse asiassa kasvaneet pandemian myötä. Alati kasvavien tilatarpeiden kanssa tasapainottelua helpottavat Teknologiakiinteistöjen uudishankkeet, kuten vuonna 2022 valmistuvaksi kaavailtu CivilCity.

Ilo olla siellä missä tapahtuu

Turun Tiedepuisto on Tinetille tuttu jo opiskeluajoilta, jotka hän vietti Turun ammattikorkeakoulun Lemminkäisenkadun toimipisteessä liiketoimintaosaamista ja yrittäjyyttä opiskellessa. Työasioissakin alueella on tullut liikuttua. Ennen Teknologiakiinteistöihin tuloaan Tinet työskenteli julkitilasisustamiseen keskittyvällä Restatopilla, jossa hänen työnkuvaansa kuului muun muassa EduCityn kalustamista. Mikä Tiedepuistossa vetää puoleensa?

Palveluita Tiedepuistossa on jo melkein kaikille elämän osa-alueille

– Tiedepuisto on kehittyvä ja vetovoimainen alue, joka houkuttelee koko ajan myös uusia yrityksiä mukaan, mikä taas entisestään lisää tarvetta uusille tiloille ja rakennuksille. On ilo olla mukana siellä missä tapahtuu! Palveluitakin alueella on jo melkein kaikille elämän osa-alueille – uuden hotellin myötä täällä voi viettää iltaa ja olla yötäkin. Taidankin varata perheelle suosituksi tulleen Staycationin joululahjaksi, Tinet tuumaa.

Tinetin voi bongata Tiedepuiston suunnalta myös työaikojen ulkopuolella – niitä palveluita käyttämässä, nimittäin.

– Kupittaan urheiluhallin juoksuratoja olen kiertänyt puolet elämästäni, yleisurheilua pitkään harrastanut Tinet naurahtaa. Nykyään pidän kuntoa yllä juoksulenkeillä ja M&M Kuntotalossa. Lasten salibandy- ja jääkiekkoharrastusten myötä minusta on tullut aika kova penkkiurheilija, ja tykkään olla mukana kannustamassa palloiluhallin ja jäähallin lehtereillä.

Tervetuloa joukkoon, Tinet!

Lue myös:

Hele Kaunismäki vastaamaan toimitilavuokrauksesta
Juhani aloitti työt Teknologiakiinteistöissä juuri ennen koronapandemiaa – yksi asia yllätti
Tutustu EduCityyn uudella videolla

Lue myös

Parasta joulua!

Parasta joulua!

Vaikka vuosi 2020 oli monessa mielessä sellainen, että useimmat meistä toivoisivat sen olleen vain pahaa unta, ei niin huonoa, etteikö aina jotain hyvääkin.

Lue artikkeli
Uutinen
ElectroCityn korjaustyöt valmistuivat

ElectroCityn korjaustyöt valmistuivat

Kesäkuussa ElectroCityssä sattuneen tulipalon korjaustyöt on saatu valmiiksi ja ElectroCity on luovutettu urakoitsijalta takaisin Teknologiakiinteistöille. Arvioitu käyttöönottopäivä saneeratuille tiloille on 4.1.2021.

Lue artikkeli
Uutinen
Hele Kaunismäki vastaamaan toimitilavuokrauksesta

Hele Kaunismäki vastaamaan toimitilavuokrauksesta

Teknologiakiinteistöjen toimitilavuokrauksen vetovastuu siirtyi Hele Kaunismäelle yhtiön asiakkuusjohtajan Julia Skovbjergin jäätyä äitiysvapaalle. Kaunismäki toimi Skovbjergin sijaisena myös Skovbjergin edellisen äitiysvapaan aikana vuosina 2018-2019.

Lue artikkeli
Uutinen