Hele Kaunismäki toimi Julia Skovbjergin sijaisena myös vuosina 2018-2019.

14.12.2020

Hele Kaunismäki vastaamaan toimitilavuokrauksesta

Teknologiakiinteistöjen toimitilavuokrauksen vetovastuu siirtyi Hele Kaunismäelle yhtiön asiakkuusjohtajan Julia Skovbjergin jäätyä äitiysvapaalle. Kaunismäki toimi Skovbjergin sijaisena myös Skovbjergin edellisen äitiysvapaan aikana vuosina 2018-2019.

Muutoksen myötä Teknologiakiinteistöjen palvelujohtajana työskentelevä Hele Kaunismäki toimii palvelutiimin lisäksi myös asiakkuustiimin esimiehenä. Hän vastuullaan on Teknologiakiinteistöjen tarjoamat palvelut ja niiden kehittäminen sekä nyt myös yhtiön asiakkuussuhteet.

– Asiakkuussuhteista vastaaminen oli minulle tuttua jo entuudestaan. Olen myös palvelujohtajan ominaisuudessa ollut paljon tekemisissä toimitila-asiakkaidemme kanssa, joten Julian tehtävien siirtyminen minulle on sujunut helposti, Kaunismäki kertoo.

Oman haasteensa tilanteeseen luo koronapandemia ja sen yrityksille aiheuttamat ongelmat.

– Teknologiakiinteistöissä tilanne näkyy niin yhtiön oman kuin asiakkaidemmekin henkilöstön siirtymisenä pääosin etätöihin. Toimitiloja ei kuitenkaan pandemian vuoksi ole juuri irtisanottu ja uusia tilakyselyitäkin on vuoden aikana tullut 145 kappaletta.

Uudet tilat saattavat olla hyvä ratkaisu monille koronan kurittamille toimijoille.

Teknologiakiinteistöillä on parhaillaan käynnissä kaksi uudishanketta: Teollisuuskadulle rakennettava Turku Energian uusi pääkonttori ja Joukahaisenkadulle tuleva toimistorakennus CivilCity. Lisäksi suunnitelmissa siintää lähteä toteuttamaan paria huikeasta arkkitehtuuristaan kiitetylle EduCitylle, joten hiljaisia hetkiä ei Kaunismäen päiviin liene tiedossa.

– Olimme pitkään tilanteessa, jossa emme pystyneet tarjoamaan tiloja kaikille niitä tarvitseville. Uudishankkeidemme myötä tähän on tulossa muutos. Uudet tilat saattavat olla myös hyvä ratkaisu monille koronan kurittamille toimijoille, sillä huolella suunnitellut tilat paitsi edistävät henkilöstön viihtyvyyttä, ovat myös kustannustehokkaita, Kaunismäki päättää.

Lue myös:

Juhani aloitti työt Teknologiakiinteistöissä juuri ennen koronapandemiaa – yksi asia yllätti
Julia Skovbjerg aloitti työt asiakkuusjohtajana
Teknologiakiinteistöille uusi asiakkuusjohtaja

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja lähde Anniina Savisalon mukana kierrokselle Teknologiakiinteistöjen viimeisimpään uudishankkeeseen EduCityyn.

Ota yhteyttä