Tutustu EduCityyn uudella videolla

Tutustu EduCityyn uudella videolla

Teknologiakiinteistöjen uusimmasta kiinteistöstä EduCitystä on julkaistu video, jolla yhtiön arkkitehti ja rakennuttajapäällikkö Anniina Savisalo kertoo hankkeesta ja sen toteutuksesta.

EduCity valmistui kesällä 2020 ja sen pääkäyttäjä on Turun ammattikorkeakoulu. Lisäksi rakennuksessa toimivat Cloetta, Nordea, Unica ja Ewals Cargo.

– EduCityssä on reilut 20 000 neliömetriä tilaa ja seitsemän kerrosta. Rakennuksen suunnitteluperiaate oli, että tilat kiertyvät korkean keskusaulan ympärille. Aulassa toteutuu ajatuksemme yhteisöllisyydestä erityisen hyvin, koska talon eri käyttäjät voivat spontaanisti kohdata aulassa, kertoo Savisalo.

Eräs rakennuksen erikoisuuksista on liukumäki, jota pitkin pääsee ensimmäisestä kerroksesta katutasoon. Iso osa talon identiteettiä ovat myös terassit, joita on talon jokaisessa kerroksessa.

– ­Koska käytimme koko tontin pinta-alan pohjakerroksella, halusimme saada ulkotilaa kerroksiin nostamalle sen ylös. Toiveemme on, että terasseja käytetään sekä opiskeluun että työntekoon.

Katso video klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Lue myös:

Teknologiakiinteistöjen ja Turun ammattikorkeakoulun suurhanke EduCity valmistui
Noora Schroderuksen ”PIQUE-NIQUE” toi palan paratiisia EduCityyn
Joko sinä olet kokenut tämän? Stig Baumgartnerin Säähavaintoja vie kasvotusten sään ja maailman kanssa

 

Lue myös

Perheyritys logistiikan aallonharjalla

Perheyritys logistiikan aallonharjalla

Tiedepuiston sydämestä käsin operoidaan maailmanlaajuista logistiikkaverkostoa, kun hollantilainen logistiikka-alan yritys Ewals Cargo Care muutti ElectroCityn Werstaalta suurempiin toimitiloihin EduCityyn. Nyt Ewals Cargo Care:n markkinointiasiantuntija Bayan Azhigali kertoo, minkälaista on arki uudessa EduCityssä ja miten uuteen toimistoon on...

Lue artikkeli
Uutinen
Muutoksen tuulia TriviumCityssä

Muutoksen tuulia TriviumCityssä

TriviumCityssä tapahtuu loppuvuoden ja alkuvuoden aikana. Retoriikan aukeamisen ja muiden valmistuvien remonttien myötä kiinteistön käyttäjille saadaan lisää palveluita sekä uusia tiloja käyttöön.

Lue artikkeli
Uutinen
Toiminnallinen taideteos Kasvikupla BioCityn aulaan joulukuussa

Toiminnallinen taideteos Kasvikupla BioCityn aulaan joulukuussa

Haluaisitko kohdata työpäivän lomassa oraakkelin, osallistua kasvijameihin tai löytää sisäisen kasvi-instrumentalistisi? Joulukuussa BioCityn aulaan tulevassa toiminnallisessa Kasvikupla-taideteoksessa tämä on mahdollista.

Lue artikkeli
Uutinen