Kisälli ja Kaivomestari toivat afterworkin keskelle Tiedepuistoa

Kisälli ja Kaivomestari toivat afterworkin keskelle Tiedepuistoa

Kesällä valmistunut EduCity toi avautuessaan Tiedepuiston alueelle lisää lounasvaihtoehtoja, kun ensimmäiseen kerrokseen avautuneet Kisälli & Kaivomestari avasivat ovensa.

EduCityn avautuessa alueen lounasravintolatarjonta ei lisääntynyt vain yhdellä, vaan peräti kahdella uudella ravintolavaihtoehdolla. Tiedepuiston alueella opiskelijalounaita tarjoava Unica avasi upouuden toimipisteen uusiin tiloihin EduCityyn. Miten ravintolan toiminta on lähtenyt käyntiin, Kisällin & Kaivomestarin ravintolapäällikkö Noora Jaakkola?

– Syksy on olosuhteisiin nähden lähtenyt todella hyvin käyntiin. EduCity on tilana upea, kyllähän täällä viihtyy, Noora kertoo.

Tiedepuistolaiset ovat löytäneet uudet ravintolavaihtoehdot hyvin ja asiakkaina käy EduCityn opiskelijoiden lisäksi myös alueen lukuisten yritysten työntekijät. Kehuja on kerännyt Kisälli & Kaivomestarin monipuolinen lounastarjonta sekä pidemmät aukioloajat. Lounasvaihtoehtoja on päivittäin tarjolla jopa kuusi erilaista ja ravintolat ovat auki aamuvarhaisesta pitkälle iltapäivään.


Runsas salaattibuffet ja Deli-annokset houkuttelevat paikalle asiakkaita joka puolelta Tiedepuistoa.

Afterwork vertaansa vailla
Päivisin lounasta tarjoava Kaivomestari toimii työpäivän jälkeen mutkattomana afterwork ravintolana. Vastaanotto on ollut positiivinen ja monet tulevat paikalle pysähtymään työpäivän jälkeen. Tiedepuiston alueella rento afterwork onkin ollut kaivattu lisä, mikä näkyy asiakkaiden kiinnostuksessa.

– Kaivomestarin afterwork on jo löytänyt pienen vakioasiakaskuntansa, mutta joukkoon mahtuu kyllä, kertoo Noora.


Kaivomestari & Kisälli sijaitsevat EduCityn ensimmäisessä kerroksessa. 

Toimipaikkana Tiedepuiston uusin tulokas
EduCity on nopeasti avaamisensa jälkeen muodostunut vilkkaasti käytetyksi kiinteistöksi, jossa yritysten lisäksi pyörii ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja vierailijoita. Ravintolatoiminnan avaaminen kokonaisuutena sujui hyvin ja aikataulussa, ottaen huomioon haastavat ajat ja käyttäjien turvallisuuden. 

– Toiminnan aloittaminen sujui erinomaisesti, vaikka uutta avatessa tulee aina pieniä yllätyksiä matkan varrella. Kaikkiin kysymyksiin saimme kuitenkin aina vastaukset ja yhteistyö on ollut mutkatonta, Noora kuvaa.


Kaivomestarin seinältä löytyy myös pieni kirjasto.

Kaikesta uuden Kisällin ja Kaivomestarin toiminnasta huokuu asiakaslähtöisyys. Kun asiakkaita kuunnellaan herkällä korvalla, saadaan toimintaa kehitettyä juuri käyttäjien tarpeiden mukaiseksi.

– Ajattelemme asiakaslähtöisesti ja kehitämme toimintaamme yhdessä erinomaisen tiimimme sekä EduCityn käyttäjien kanssa, Noora lopettaa.

Kisälli & Kaivomestari
Aukioloajat ma - pe kello 8 - 18.

Lue myös:

Nordea avasi uuden osaamiskeskuksen Turun Tiedepuistoon
Joko sinä olet kokenut tämän? Stig Baumgartnerin Säähavaintoja vie kasvotusten sään ja maailman kanssa
Teknologiakiinteistöjen ja Turun ammattikorkeakoulun suurhanke EduCity valmistui

Lue myös

Kuljetko Tiedepuistoon pyörällä? Osallistu kyselyyn!

Kuljetko Tiedepuistoon pyörällä? Osallistu kyselyyn!

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa Kupittaan Tiedepuistossa työskentelevien kiinnostusta uusia pyöräpysäköintimahdollisuuksia kohtaan. Kyselyn ovat projektipajassa toteuttaneet Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat osana Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -hanketta.

Lue artikkeli
Uutinen
Ohjeistus koronavirukseen sairastumisen varalta

Ohjeistus koronavirukseen sairastumisen varalta

Mikäli toimitiloissanne työskentelevä henkilö sairastuu koronavirukseen ja vaarana on, että myös muita alueella liikkuvia ihmisiä on altistunut virukselle, toivomme että ilmoitatte asiasta Teknologiakiinteistöille osoitteeseen info@teknologiakiinteistot.fi.

Lue artikkeli
Uutinen
Työelämän harjoittelua Teknologiakiinteistöillä

Työelämän harjoittelua Teknologiakiinteistöillä

Teknologiakiinteistöjen toimistolta on voinut tällä viikolla törmätä uusiin kasvoihin, kun joukkoomme liittyi TET-harjoittelija. Viikon ajan yhtiön toiminnassa on ollut mukana yhdeksäsluokkalainen Venla, joka on päässyt tutustumaan monen eri asiantuntijan työpäiviin. Mitä Venla kertoo TET-harjoittelustaan Teknologiakiinteistöillä?

Lue artikkeli
Blogi