Viikon vastaantulija Anssi tietää, miten parhaat verkkosivut tehdään

Viikon vastaantulija Anssi tietää, miten parhaat verkkosivut tehdään

Hei! Kuka olet ja mitä teet täällä ElectroCityssä?
– Olen Anssi Koskinen ja olen töissä Aucorilla. Toimistomme on täällä ElectroCityn toisessa kerroksessa.

Mitä Aucor tekee?
 – Teemme verkkopalveluita - olemme vaatimattomasti Suomen paras WordPress-toimisto! Työskentelen myyntipäällikkönä ja olen myös yrityksen osakas. Aloitin aikoinaan AD:na, kun Aucoria perustettiin, ja nyt olen ollut talossa jo 8 vuotta. Nykyään Aucor toimii Helsingissä, Turussa ja Hämeenlinnassa. Muutimme Logomosta ElectroCityyn viime vuodenvaihteessa. Turussa tämä on jo viides toimistomme, ja henkilöstöä meillä on kaikkiaan yhteensä 12.

Miten olet viihtynyt töissä Science Parkin alueella?
– Tosi hyvin! Toimistomme remontoitiin juuri meidän tarpeitamme ajatellen. Meillä on tehokkaat ja toimivat neliöt, ja tila on korkea ja valoisa. Viihtyisässä toimistossamme on säädettävien pöytien lisäksi myös puolapuut sekä renkaat sekä jumppakeppi, jotka ovat kovassa käytössä.

Onko sinulla jotakin suosikkipaikkaa alueella?
– Suosikkia ei varsinaisesti, mutta olemme kollegoiden kanssa todenneet alueen lounaspaikat toimiviksi. Maunoissa käydään usein, ja myös BioCityn K-marketista on kätevä hakea evästä toimistolle. Täällä korttelissa pyörii tuhansia ihmisiä päivittäin, ja onkin ollut hauska huomata, miten paljon tuttuja täällä työskentelee. Myös Kupittaan rautatieaseman läheisyys on selkeä etu, sillä Helsinkiin pääsee tarvittaessa nopeasti.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?
– Aucorilla olemme panostaneet erityisesti asiakastukeen ja -palveluun, joten työpäivät menevät suureksi osaksi asiakastyössä. Selvitttelen asiakkaiden kysymyksiä ja vastataan heidän tarpeisiinsa, ja kehitetään myös uusia juttuja. Lisäksi työpöydällä juoksevat viestinnän ja markkinoinnin hommat eli esimerkiksi chat- ja somepäivystyksen pyörittäminen. Asiakkaita on paljon pääkaupunkiseudulla, ja myös Turussa jonkin verran. Esimerkiksi Veritas on pitkäikäisimpiä asiakkaitamme. Olemme tehneet pitkään töitä myös Bernerin ja Isännöintiliiton kanssa. Meillä on hyvä trendi päällä, toivotaan että saadaan muutama uusi työntekijäkin mukaan ensi vuonna!

Mitä puuhailet vapaa-ajalla?
– Olen ollut pitkään mukana TPS salibandyn toiminnassa, kuvaan otteluita ja toimin lasten joukkueiden taustajoukossa. Hienoa, että uusi palloiluhalli valmistuu pian ja TPS:n salibandyottelut siirtyvät uudelle areenalle. Vapaa-aikaa kuluu paljon myös pyöräilyn parissa, ja itse asiassa myös kuntosalini M&M siirtyy palloiluhalliin vuodenvaihteessa!

Pyörä, bussi, auto vai omat jalat?
Ehdottomasti pyörä! Fatbiken lisäksi kotoa löytyy letkeämpi kruiseri. Pyöräilen päivittäin työmatkat, sekä ajelen myös metsissä ja välillä vähän maanteilläkin. Turun parhaat pyöräilymaastot löytyvät itselle joko suunnalta Pääskyvuori-Littoinen tai Luolavuori-Vaarniemi.

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
– Olen menossa käymään Tampereella ja Porissa. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja harrastusreissuja perheen ja kavereiden kanssa.

Terveisesi alueella liikkuville?
– Muistakaa näkyä liikenteessä! Syksyn pimeys tulee aina yllättäen, joten pyöränvalo ja heijastimet tai edes kirkkaat vaatteet ovat hyvä juttu.

Kiitos haastattelusta Anssi ja mukavia viikonloppureissuja!

Lue myös:
Susanna valmentaa työyhteisöjä ja yksilöitä
Hennaa innostaa voimannuttava valokuvaus
Maailmanmatkaajasta palvelumuotoilijaksi

 

Lue myös

Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa opittiin rahoituksesta

Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa opittiin rahoituksesta

Teknologiakiinteistöt on järjestänyt Yritystä kehiin -aamiaistapahtumia vuodesta 2103 alkaen. Tämän syksyn ensimmäinen tapahtuma pidettiin keskiviikkona 25.10., jolloin aiheena oli rahoitus.

Lue artikkeli
Uutinen
Triviumissa toimiva Rolls-Royce muuttaa meriteollisuutta

Triviumissa toimiva Rolls-Royce muuttaa meriteollisuutta

Globaali teknologiayritys Rolls-Royce laajenee huimaa vauhtia Turku Science Parkissa. Elokuusta 2015 Triviumissa toiminut Rolls-Royce päätti aiemmin tämä vuonna perustaa etäohjattujen ja autonomisten alusten tutkimuskeskuksen. Tutkimuskeskus päädyttiin sijoittamaan Turkuun huolellisen harkinnan jälkeen.

Lue artikkeli
Uutinen
Lounaalla Turku Science Parkissa: Opetusravintola Taito

Lounaalla Turku Science Parkissa: Opetusravintola Taito

DataCityssä on neljä ravintolaa, joista saa lounasta: China Jade, Subway sekä Turun ammatti-instituutin ravintolat Snack-City ja Taito. Lounastestaajat Julia, Henri ja Noora suuntasivat Taitoon, joka löytyy DataCityn B-portaasta, rakennuksen keskiaulasta. Taidon ravintolatila saneerattiin pari vuotta sitten: uuden ilmeen ravintolalle suunnittelivat...

Lue artikkeli
Blogi