19.04.2021

Virtaa kevääseen virtuaalitreeneistä

Jäykistääkö etätyö kroppasi? Tarvitsetko säännöllistä liikuntaa arkeesi? Tiedepuiston virtuaalitreeneihin osallistut matalalla kynnyksellä, ja varusteeksi riittää jumppamatto.

Teknologiakiinteistöjen ja Werstaan asiakkaat ovat päässeet syksystä lähtien osallistumaan ilmaiseksi Kuntotalo M&M:n vetämille yhteistreeneille, jotka siirrettiin tammikuussa virtuaaliympäristöön. Säännöllisen liikunnan merkitys on korostunut entisestään yhä useamman jäätyä etätöihin, mikä on näkynyt osallistujamäärien huimana kasvuna – parhaimmillaan osallistujia on ollut lähes viisikymmentä!

Tiistaisin klo 15–16 järjestetyt virtuaalitreenit ovat turvallinen ja helppo tapa ylläpitää terveellistä elämäntapaa aikana, jolloin yhdessä liikkuminen ei onnistu. Yhteistreenit ovat arvokas asiakasetu, sillä liikunta parantaa tutkitusti työhyvinvointia.

”Treenit ovat arvokas asiakasetu, sillä liikunta parantaa tutkitusti työhyvinvointia.”

M&M Kuntotalon ohjaajan Laura Henttinen-Moilasen vetämissä treeneissä on nähty esimerkiksi villasukkajumppaa, kehonhuoltoa ja lihaskuntoharjoittelua omalla kehonpainolla. Vain treenin vetäjällä on kamerayhteys päällä, joten voit keskittyä rauhassa omaan suoritukseesi. Harjoitteet ovat helposti toteutettavissa kotioloissa ja niitä voi skaalata oman kunnon mukaan esimerkiksi lisäpainoja käyttämällä. Lisäpainoksi soveltuu vaikkapa vedellä täytetty pullo, mutta ne eivät ole välttämättömiä – pelkällä jumppamatolla pääset jo pitkälle!

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kerran kuussa M&M Kuntotalon salikortti kahdeksi kuukaudeksi sekä treeniä tukeva tuotepaketti.  Mitä useammin osallistut, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa.

Muistathan tilata kiinteistötiedotteet sillä kutsulinkki treeneihin lähetetään niiden kautta.

Lue myös:

Tiedepuiston treenit jatkuvat – Tule mukaan virtuaaliseen yhteistreeniin!
Työhyvinvointia treenaamalla

Tagit: Tapahtumat

Ota yhteyttä