Teknologiakiinteistöjen riskienhallinta- ja vastuullisuuspäällikkö Erkki Oikarinen johdattaa katsojat uudella videolla Teknologiakiinteistöjen vastuullisten toimien pariin.

04.06.2021

Työntekijämme kertovat uudella videolla: näitä asioita teemme ihmisten ja ympäristön hyväksi

Tänä vuonna Teknologiakiinteistöt päätti vastuullisuusraportin sijaan julkaista videon, jolla yhtiön työntekijät kertovat, minkälaisia asioita Teknologiakiinteistöt tekee vähentääkseen ympäristökuormitusta ja lisätäkseen ihmisten hyvinvointia.

– Vastuullisuusviestinnästä tulee helposti tylsää ja ”viherpesumaista” eikä raportteja jaksa lukea Erkkikään, joten painetun vastuullisuusraportin sijaan päätimme tehdä itsemme näköisen vastuullisuusviestin videon muodossa ja annoimme työntekijöidemme itse kertoa mitä vastuullisuus meille merkitsee, kertoo Teknologiakiinteistöjen riskienhallinta- ja vastuullisuuspäällikkö Erkki Oikarinen.

Teknologiakiinteistöjen tavoitteena on tehdä tiloissaan työskentelevien ihmisten työelämästä entistä parempaa, mikä käytännössä tarkoittaa myös toimimista mahdollisimman vastuullisesti.

– Vastuullisuus on asia, joka ei varsinaisesti koskaan tule valmiiksi. Aina riittää parannetavaa ja kehityskohteita, joten koko vastuullisuusviestintä on käytännössä kertomista matkasta kohti parempaa. Sama koskee työelämää: aina on asioita, joita kannattaa yrittää parantaa tai vähintäänkin ylläpitää, Oikarinen tarkentaa.

Videolla esiintyvät Erkki Oikarisen lisäksi Jani Jeromaa, Olli Rosenberg, Anniina Savisalo, Henri Tuominen, Miika Tuominen, Sari Huhtinen, Mirka Mäkiö ja Hele Kaunismäki, jotka kaikki kertovat omasta näkökulmastaan Teknologiakiinteistöjen toiminnasta ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Käsiteltyjä aiheita ovat muun muassa energia, rakentaminen, jätehuolto, henkilöstöhallinto ja liikunta.

Katso video klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Lue myös:

Teknologiakiinteistöjen toiminnan vastuullisuuden tunnusluvut
EduCitylle LEED Platinum -ympäristösertifikaatti
Video: Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Ota yhteyttä